Τι κάνει στην Τρίπολη ο Γκαλέτι ;

Τι κάνει στην Τρίπολη ο Γκαλέτι ;

Ιούνιος 19, 2018 - 15:20
0 σχόλια

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι είναι γνωστός στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό της χώρας μας από την θητεία του στον Ολυμπιακό και πλέον μετά την απόσυρση του από την ενεργό δράση ασχολείται ως ατζέντης ποδοσφαιριστών. 

Κοινώς ο Αργεντινός πρώην σούπερ σταρ είναι μάνατζερ έχοντας στα μπλοκάκια του κυρίως ποδοσφαιριστές από την χώρα του αλλά και ευρύτερα από την Λατινική Αμερική όπου και γνωρίζει πάρα πολύ καλά.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Λουτσιάνο Γκαλέτι να βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στην αρκαδική πρωτεύουσα και να έχει επαφές με ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης προτείνοντας ουσιαστικά παίχτες από την Αργεντινή.

Η είδηση ότι ο Λουτσιάνο Γκαλέτι είναι στην Τρίπολη ασφαλώς δημιούργησε τα δικά της πηγαδάκια στην ποδοσφαιρική πιάτσα της πόλης μιας και ο Αργεντινός έχει χτίσει ένα πολύ καλό όνομα στην Ελλάδα και σίγουρα η ενασχόληση του σε αυτόν τον τομέα δεν περνάει απαρατήρητη. 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.