Τι ισχύει για τα εισιτήρια της αναμέτρησης Αρκαδικός- Άρης

Τι ισχύει για τα εισιτήρια της αναμέτρησης Αρκαδικός- Άρης

Οκτώβριος 13, 2015 - 21:54
0 σχόλια

Η ομάδα του Αρκαδικού ανακοινώνει πως από την Τετάρτη 14/10/2015 ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Άρη, για την 2η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Πιο συγκεκριμένα τα εκδοτήρια θα λειτουργούν: Τετάρτη – Παρασκευή: 18:00-20:00 Σάββατο: 11:00 - έως την έναρξη του παιχνιδιού Τιμές: 20€, 15€, 10€ (για παιδιά ηλικίας έως 18 ετών, περιορισμένος αριθμός θέσεων).

Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, ο Αρκαδικός ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, από εδώ και στο εξής, για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ταυτότητας και ο αριθμός ΑΜΚΑ.

Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων ΔΕΝ θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου. Ειδικά για την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, ο Αρκαδικός θα ήθελε να ενημερώσει, ότι, όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήρια από τα εκδοτήρια, καλό θα ήταν να προσέλθουν έγκαιρα (ακόμα και από τις προηγούμενες ημέρες), για την αποφυγή συνωστισμού την τελευταία στιγμή.

Επίσης σας ενημερώνουμε πως για έκδοση νέας κάρτας διαρκείας, μπορείτε να προσέλθετε στα εκδοτήρια από την Τετάρτη έως και την ημέρα του αγώνα στις 14:00. Μετά το πέρας αυτής της ώρας δεν θα εκδοθεί άλλη κάρτα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.