Τι γκολάρα έβαλε ο Βλάσης! (vid)

Τι γκολάρα έβαλε ο Βλάσης! (vid)

Σεπτέμβριος 21, 2019 - 19:06
0 σχόλια

Η Τεγέα κέρδισε με 3-0 την Δόξα Μεγαλόπολης στο Δημοτικό γήπεδο της Κάρτσοβας για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου Αρκαδίας και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για την συνέχεια του θεσμού και τον τρίτο γύρο.

Σε ένα παιχνίδι όπου οι πράσινοι φρόντισαν με την απόδοση τους να βάλουν από το πρώτο ημίχρονο τις βάσεις της νίκης και της πρόκρισης ο Κώστας Βλάσης ήρθε από τον πάγκο και στο 88ο λεπτό μας χάρισε ένα φανταστικό γκολ βάζοντας τον καλύτερο επίλογο στην επικράτηση της ομάδας του.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός της Τεγέας υποδέχθηκε την μπάλα στο κέντρο και αφού πρώτα ρόλαρε στο σώμα του αντίπαλου αμυντικού με μια μπασκετική κίνηση πίβοτ έστρεωσε την μπάλα και με ένα καλοζυγισμένο σουτ λίγα μόλις μέτρα πιο μπροστά από την μεσαία γραμμή την έστειλε στο βάθος της εστίας του Δημητρέλη που παρά την προσπάθεια του δεν κατάφερε να κάνει κάτι.

Ο Κώστας Βλάσης ξέσπασε με το υπέροχο γκολ που σημείωσε και πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαιχτών του σε ένα παιχνίδι όπου η Τεγέα βρήκε ακόμα δύο όμορφα τέρματα με τους νεαρούς Παναγιώτη Στασινό και Πέτρο Πλαντζά στο πρώτο μέρος.

Απολαύστε στο βίντεο την γκολάρα του Κώστα Βλάση στον αγώνα Κυπέλλου Αρκαδίας της Τεγέας με την Δόξα Μεγαλόπολης.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Η γκολάρα του Κώστα Βλάση κόντρα στη Δόξα για το Κύπελλο Αρκαδίας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.