Τι γίνεται με την καταγραφή των αστέγων στην Τρίπολη;

Τι γίνεται με την καταγραφή των αστέγων στην Τρίπολη;

Ιούλιος 12, 2018 - 10:52
2 σχόλια

Ένας χρόνος έχει περάσει από το ρεπορτάζ του Arcadia Portal για τον άστεγο που «ανακαλύφθηκε» λόγω της δυσωδίας την οποία αντιλήφθηκαν οι κάτοικοι γύρω από το εγκαταλειμμένο σπίτι στο οποίο είχε βρει καταφύγιο και ζούσε σε άθλιες συνθήκες στο κέντρο της Τρίπολης (δείτε ΕΔΩ) και ακόμα δεν έχουν καταμετρηθεί οι άστεγοι της πόλης μας, όπως είχε δεσμευθεί η δημοτική αρχή σε περυσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κατά τη συνεδρίαση του Σώματος την Τετάρτη 11 Ιουλίου η παράταξη «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα» επανέφερε το θέμα των αστέγων της Τρίπολης με ερώτηση του δημοτικού συμβούλου κ. Παρασκευά Νίκου, ο οποίος ρώτησε αν έχει προχωρήσει η καταγραφή των αστέγων από τη δημοτική αρχή και εάν έχει γίνει κάποια καταμέτρηση, αλλά και τι προτείνεται να γίνει ώστε να ανακουφιστούν αυτοί οι άνθρωποι.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, αν πρόκειται για έναν-δυο ανθρώπους δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά εάν πρόκειται για περισσότερους, πρέπει να βρεθεί κατάλληλος χώρος ώστε να στεγαστούν.

Ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής απουσίαζε από τη συνεδρίαση, αλλά έτσι κι αλλιώς, ουδείς από τη δημοτική αρχή απάντησε στο ερώτημα του κ. Νίκου.


2 Σχόλια

Ένα δυο ανθρωπου δεν υπάρχει προβλημα! Συγχαρητηρια σε οποιον τον ξεστόμισε! Αν εχει μισο γραμμαριο τσίπα να παραιτηθεί! Για πανυγήρια και καραγκιοζιλίκια έχουν χρόνο να ασχοληθούν. Μικροί άνθρωποι στην πόλη μας δυστηχώς .... Κανα πάσχα καμια σούβλα αλλα λίγοι!

"Δεν υπάρχει πρόβλημα" γιατί κάπου θα χώνονται και δεν θα ταράζουν την χώνεψη του κ. Νίκου Παρασκευά. Έχει ευαίσθητο στομάχι και ενοχλείται. Αν αντίθετα είναι πολλοί πρέπει να τους μαζέψει ο μπόγιας. (το 'στειλα πολλές ώρες πριν, γιατί δεν το αναρτήσατε; έχει υβριστικά-συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις; είναι περισσότερο υβριστικό από κάποια σχόλια χουλιγκάνων ποδοσφαιρικών ή κομματικών που ασμένως φιλοξενείτε;)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.