Τι φοβάται ο Λεβέντης;

Τι φοβάται ο Λεβέντης;

Οκτώβριος 07, 2015 - 13:28
0 σχόλια

Ο Βασίλης Λεβέντης εδέησε να μπει στη Βουλή ύστερα από 30 χρόνια που τα έλεγε «στα ίσα» και πάλευε. Ωστόσο, δεν θέλει να πάρει ένα γραφείο όπου κι όπου ή ό,τι να 'ναι. Ακόμα χειρότερα, αν το γραφείο ανήκε στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Το πρωί της Τετάρτης 7 Οκτωβρίου βρήκε την ευκαιρία να τα χώσει στην εκπομπή του Παπαδάκη, όπου δήλωσε μάλλον απογοητευμένος από την εικόνα της Βουλής. Φαίνεται, αλλιώς τα ονειρευόταν και αλλιώς τού προέκυψαν τα πράγματα.

«Τριάντα χρόνια πάλευα νομίζοντας ότι εκεί μέσα υπάρχει σοβαρότητα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βασίλης Λεβέντης. Και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα προνόμια των βουλευτών, λέγοντας ότι δικαιούται πέντε συνεργάτες ο καθένας, οκτώ τηλέφωνα και δύο αστυνομικούς, σημειώνοντας πως τα προνόμια πρέπει να μειωθούν. Στη Βουλή είναι «τα ζώα μου αργά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και όταν τον ενημέρωσαν ότι προσωρινά θα στεγαστεί στο γραφείο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στη Βουλή, απάντησε:

Θέλουν να με βάλουν σε ένα γραφείο του Μητσοτάκη και τους είπα ότι είναι γκαντέμης!

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.