Τη «φανέλα της Εθνικής Ελλάδος» φόρεσε ο Κώστας Βλάσης (pics)

Τη «φανέλα της Εθνικής Ελλάδος» φόρεσε ο Κώστας Βλάσης (pics)

Φεβρουάριος 06, 2018 - 09:11
5 σχόλια

«Θα με συγχωρήσουν οι συμπατριώτες μου Αρκάδες που χθες δεν κατάφερα να βρεθώ μαζί τους στις εκδηλώσεις για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εν Αθήναις συλλόγων τους. Χθες Κυριακή θεώρησα πατριωτικό μου καθήκον να βγάλω την ''κομματική φανέλα'' φορώντας αυτή της Εθνική Ελλάδος και να ενώσω τη φωνή μου μ' αυτήν των εκατοντάδων χιλιάδων συμπατριωτών μου για τη Μακεδονία μας!».

Τα παραπάνω λόγια έγραψε ο βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Βλάσης σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο οποίος διατράνωσε τη διαφωνία του με τη χρήση του όρου «Μακεδονία» συμμετέχοντας στο συλλαλητήριο της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου, μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου που ανέβηκαν και κατέβηκαν στην Αθήνα και στην πλατεία Συντάγματος.

Μάλιστα, ανέβασε και φωτογραφία του, όπου ποζάρει με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος, θυμίζουμε, όταν ήταν πρωθυπουργός στο παρελθόν συμφωνούσε με τη γραμμή της σημερινής κυβέρνησης για το Σκοπιανό.

 


5 Σχόλια

Ευτυχως πεταξε την κομματικη φανελα. Αισχος. Αμαυρωσαν την εκδηλωση ολοι αυτοι μονο και μονο με την παρουσια τους.

Για να μη ξεχνιόμαστε μόνο το 24% των συλλαλητηριαστών ψήφισε ΝΑΙ στο δημοψήφισμα των συριζοψεκασμένων. Ο κύριος κορμός είναι οι αγανακτισμένοι μαύροι φασίστες που θέλουν την Ευρώπη μόνο να τους πληρώνει για να κάθονται

Eχετε το ελεύθερο να αναφερθείτε στο ποιά φανέλα βάζει και βγάζει η Εύη;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.