Τι έκαναν οι Αρκάδες εκτός νομού

Τι έκαναν οι Αρκάδες εκτός νομού

Δεκέμβριος 10, 2019 - 22:09
0 σχόλια

Σαββατοκύριακο γεμάτο αθλητική δράση για τους Αρκάδες εκτός νομού. Από την Super League και την Basket League μέχρι την Γ' Εθνική και τις τοπικές κατηγορίες σας ενημερώνουμε για τις δικές τους επιδόσεις.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι έκαναν οι Αρκάδες μακριά από τον νομό μας

Γιάννης Καστρίτης (Προπονητής Ηρακλή): Μεγάλο διπλό για την ομάδα του Αρκά coach στην Ρόδο σε ένα παιχνίδι όπου κρίθηκε για γερά νεύρα όπως δηλαδή δείχνει και το τελικό 86-88.

Τζίμης Κουστένης (assistant coach Παναθηναϊκός): Νίκη για τον Παναθηναικό που κρατάει το αήττητο στην Basket League κόντρα στον Ήφαιστο.

Δημήτρης Χείλαρης (Λάρισα): Σπουδαία νίκη με 82-65 για την ομάδα του Λεωνιδιάτη φόργουορντ επί του Ρεθύμνου με τον Δημήτρη Χείλαρη να αγωνίζεται χωρίς όμως να σκοράρει.

Στάικος Βεργέτης (Προπονητής Νίκη Βόλου): Σπουδαία νίκη για την ομάδα του Αρκά τεχνικού επί του Ασπρόπυργου με 3-0.

Δημήτρης Λαλουδάκης (Προπονητής Παναργειακού): Εντός έδρας ισοπαλία για τον Παναργειακό κόντρα στον Τσιλιβή με σκορ 2-2.

Δημήτρης Ζαραφέτας (Σπάρτη): Δεν αγωνίστηκε στην νίκη της ομάδας του επί του Παναργειακού.

Άρης Σαβούρδος (Προπονητής Ερμής Κιβερίου); Εκτός έδρας ήττα για την ομάδα του Κυνουριάτη τεχνικού με 2-1 από τον Ποσειδώνα Πόρου.

Γιώργος Καπράνος (Ερμής Κιβερίου): Αγωνίστηκε στην εκτός έδρας της ομάδας του από τον Ποσειδώνα Πόρου.

Παναγιώτης Ζευκιλής (ΠΑΟ Ρουφ): Άνετη νίκη με 3-0 επί του Φωστήρα Ηλιούπολης και συνεχίζει στην κορυφή η ομάδα του Αρκά μέσου ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι αυτό.

Παναγιώτης Σαλαπάτας/Νικήτας Φούφας (ΓΣ Ηλιούπολης): Εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 0-0  κόντρα στον Πανερυθραικό με τον Αρκά μέσο να αγωνίζεται στο βασικό σχήμα. Δεν αγωνίστηκε ο Νικητάς Φούφας.

Βασίλης Αλέμης (ΑΠΟ Αροή): Εντός έδρας ισοπαλία για την ομάδα του Αρκά μεσοαμυντικού με 2-2 κόντρα στον ΑΟ Δαβουρλή.

Βαγγέλης Σταματόπουλος (Πανσερραικός): Ακόμα μία νίκη για την ομάδα του Αρκά φόργουορντ επί της Ελπίδα Αμπελοκήπων  με σκορ για τον πρώτο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

* Για παρατηρήσεις, ενημερώσεις και οτιδήποτε άλλο θέλετε στην νέα μας αυτή στήλη η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη email: info@arcadiaportal.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.