Τι έκαναν οι Αρκάδες εκτός νομού

Τι έκαναν οι Αρκάδες εκτός νομού

Δεκέμβριος 03, 2019 - 23:07
0 σχόλια

Σαββατοκύριακο γεμάτο αθλητική δράση για τους Αρκάδες εκτός νομού. Από την Super League και την Basket League μέχρι την Γ' Εθνική και τις τοπικές κατηγορίες σας ενημερώνουμε για τις δικές τους επιδόσεις.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι έκαναν οι Αρκάδες μακριά από τον νομό μας

Δημήτρης Κουρμπέλης (Παναθηναικός): Αγωνίστηκε στην βασική ενδεκάδα της ομάδας του με το περιβραχιόνιο του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Γιάννης Καστρίτης (Προπονητής Ηρακλή): Παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ η ομάδα του Αρκά coach ο Ηρακλής νίκησε το Λάυριο με 93-63 και επέστρεψε και πάλι στις νίκες.

Τζίμης Κουστένης (assistant coach Παναθηναϊκός): Νίκη για τον Παναθηναικό που κρατάει το αήττητο στην Basket League κόντρα στον Κολοσσό στην Ρόδο.

Δημήτρης Χείλαρης (Λάρισα): Βαριά ήττα για την Λάρισα στο Πέριστέρι με 101-63 με τον Λεωνιδιάτη φόργουορντ να έχει 4 πόντους.

Στάικος Βεργέτης (Προπονητής Νίκη Βόλου): Σπουδαία νίκη για την ομάδα του Αρκά τεχνικού επί της Καβάλας με 2-0.

Δημήτρης Λαλουδάκης (Προπονητής Παναργειακού): Την εκτός έδρας ήττα στην Λακωνική πρωτευούσα από την Σπάρτη με 1-0 γνώρισε ο Παναργειακός.

Δημήτρης Ζαραφέτας (Σπάρτη): Δεν αγωνίστηκε στην νίκη της ομάδας του επί του Παναργειακού.

Παναγιώτης Ζευκιλής (ΠΑΟ Ρουφ): Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με σκορ 0-1 στον Διανά Ηλιούπολης με τον Παναγιώτη Ζευκιλή να περνάει στον αγώνα στο 80ο λεπτό και τον ΠΑΟ Ρουφ να παραμενει στην κορυφή του δεύτερου ομίλου της Α' Αθηνών.

Παναγιώτης Σαλαπάτας/Νικήτας Φούφας (ΓΣ Ηλιούπολης): Μεγάλη νίκη με 2-1 για την Ηλιούπολη επί του Άγιαξ Ταύρου με τον Παναγιώτη Σαλαπάτα να πετυχαίνει το δεύτερο τέρμα της ομάδας του χαρίζοντας της την νίκη. Δεν αγωνίστηκε ο Νικητάς Φούφας.

Γιάννης Σταμάτης (Άρης Πήγών): Σημαντική εντός έδρας νίκη πήρε η ομάδα του Λεβιδαίου μέσου με 1-0 επί του Απόλλωνα Χρυσοχωρίου για την πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας.

Βασίλης Αλέμης (ΑΠΟ Αροή): Εκτός έδρας ήττα για την ομάδα του Αρκά μέσου με 2-0 από από τον Αετό Πατρών για τον δεύτερο όμιλο της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαίας.

Βαγγέλης Σταματόπουλος (Πανσερραικός): Ακόμα μία νίκη και με άνετο τρόπο για την ομάδα του Αρκά φόργουορντ επί του Κένταυρου Καλλικράτειας με 75-51 για τον πρώτο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

* Για παρατηρήσεις, ενημερώσεις και οτιδήποτε άλλο θέλετε στην νέα μας αυτή στήλη η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη email: info@arcadiaportal.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.