Τι έκαναν οι Αρκάδες εκτός νομού

Τι έκαναν οι Αρκάδες εκτός νομού

Νοέμβριος 20, 2019 - 10:02
1 σχόλια

Σαββατοκύριακο γεμάτο αθλητική δράση για τους Αρκάδες εκτός νομού. Από την Super League και την Basket League μέχρι την Γ' Εθνική και τις τοπικές κατηγορίες σας ενημερώνουμε για τις δικές τους επιδόσεις.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι έκαναν οι Αρκάδες μακριά από τον νομό μας

Δημήτρης Κουρμπέλης (Εθνική Ελλάδος): Αγωνίστηκε στην βασική ενδεκάδα του της Εθνικής μας ομάδας στα δύο παιχνίδια κόντρα σε Αρμενία και Φινλανδία.

Γιάννης Καστρίτης (Προπονητής Ηρακλή): Την ήττα γνώρισε η ομάδα του εντός έδρας από την ΑΕΚ σε ένα πραγατικό ντέρμπι μέχρι και τα τελευταία λεπτά.

Τζίμης Κουστένης (assistant coach Παναθηναϊκός): Νίκη για τον Παναθηναικό που κρατάει το αήττητο στην Basket League κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας.

Στάικος Βεργέτης (Προπονητής Νίκη Βόλου): Πρώτη νίκη για την Νίκη Βόλου με τον Αρκά τεχνικό στον πάγκο της κόντρα στον συμπολίτη Ολυμπιακό με σκορ 2-0.

Δημήτρης Χείλαρης (Λάρισα): Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Λεωνιδιάτη φόργουορντ επί του Κολοσσού με τον Δημήτρη Χείλαρη να έχει 4 πόντους.

Δημήτρης Λαλουδάκης (Προπονητής Παναργειακού): Ντεμπούτο ως πρώτος προπονητής με ισοπαλία με σκορ 0-0 για τον Παναργειακό με την Ζάκυνθο στο Άργος.

Δημήτρης Ζαραφέτας (Σπάρτη): Ισόπαλη με σκορ 1-1 ήρθε η Σπάρτη στο Λακωνικό ντέρμπι του 7ου ομίλου της Γ' Εθνικής με τον Πανγυθεατικό με τον Μεγαλοπολίτη μέσο να αγωνίζεται καθώς πέρασε στο παιχνίδι στο 65ο λεπτό.

Άρης Σαβούρδος (Προπονητής Ερμή Κιβεριου): Σπουδαίο διπλό με σκορ 2-3 για την ομάδα του Κυνουριάτη τεχνικού κόντρα στον Ποδειδώνα Διδύμων.

Γιώργος Καπράνος/Γιώργος Χρμπαλής/Γιώργος Μπάρλας (Ερμής Κιβερίου): Στο βασικό σχήμα ο Καπράνος, δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Γιώργος Χαρμπαλής και Γιώργος Μπάρλας.

Παναγιώτης Ζευκιλής (ΠΑΟ Ρουφ): Ισοπαλία εκτός έδρας με 2-2 για τον ΠΑΟ Ρουφ κόντρα στους Τράχωνες. Στο 65' πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Αρκάς μέσος.

Παναγιώτης Σαλαπάτας/Νικήτας Φούφας (ΓΣ Ηλιούπολης): Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση της Ηλιούπολης με το Καματερό. Στο βασικόσ σχήμα ο Παναγιώτης Σαλαπάτας που σκάραρε μεν αλλά δεν μέτρησε το γκολ του. Δεν αγωνίστηκε ο Νικητάς Φούφας.

Δημήτρης Λυτρίβης ( Κορωνίδα Κοιλάδας) :  Νίκη και τρεις βαθοί άνευ αγώνα και την ομάδα του.

Βασίλης Αλέμης (ΑΠΟ Αροή): Ήττα με 4-0 για την ομάδα του Αρκά μέσου που βρέθηκε στο βασικό σχήμα του ΑΠΟ Αροής από τον Παναιγιάλειο για τον δεύτερο όμιλο της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαίας.

Γιάννης Σταμάτης (Άρης Πηγών): Ισοπαλία για την ομάδα του Λεβιδαίου άσου στο παιχνίδι με τον Βρασίδα Νέας Περάμου χωρίς τέρματα για το πρώτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας.

* Για παρατηρήσεις, ενημερώσεις και οτιδήποτε άλλο θέλετε στην νέα μας αυτή στήλη η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη email: info@arcadiaportal.gr

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

χαθηκαν οι Καραμητος και Θεοδωρακης, δυο πολυ καλοι γκολτζηδες, δεν ακουγονται πουθενα. ο γεωργοπουλος δεν παιζει στην καλαματα;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.