Τι έκαναν οι Αρκάδες εκτός νομού

Τι έκαναν οι Αρκάδες εκτός νομού

Οκτώβριος 28, 2019 - 12:18
0 σχόλια

Σαββατοκύριακο γεμάτο αθλητική δράση για τους Αρκάδες εκτός νομού. Από την Super League και την Basket League μέχρι την Γ' Εθνική και τις τοπικές κατηγορίες σας ενημερώνουμε για τις δικές τους επιδόσεις.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι έκαναν οι Αρκάδες μακριά από τον νομό μας

Δημήτρης Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός): Αγωνίστηκε στην βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με την ομάδα του ωστόσο να γνωρίζει εντός έδρας ήττα με 1-2 από την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ.

Γιάννης Καστρίτης (Προπονητής Ηρακλή): Έπειτα από τρεις συνεχόμενες νίκες ο Ηρακλής του Αρκά coach ηττήθηκε στο Ιβανόφειο από τον Πανιώνιο με σκορ 96-101.

Νίκος Γιαννακόπουλος (Παναιτωλικός): Στην βασική ενδεκάδα της ομάδας του στην εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τον Άρη στο "Κλέανθης Βικελίδης".

Δημήτρης Λαλουδάκης (Βοηθός Προπονητή - Παναργειακός): Εκτός έδρας ισοπαλία για τον Παναργειακό στην Βάρδα με σκορ 1-1 με αντίπαλο τον Παμβουπρασιακό για την Γ' Εθνική.

Δημήτρης Χείλαρης (Λάρισα): Ήττα στις λεπτομέρειες για την ομάδα του Λεωνιδίατη φόργουορντ από τον Ιωνικό με 68-64 με τον ίδιο να κάνει εξαιρετικό παιχνίδι με 1 πόντους με 1 τρίποντο και 4 ριμπάουντ.

Δημήτρης Ζαραφέτας (Σπάρτη): Ισοπαλία με σκορ 2-2 για την Σπάρτη του Δημήτρη Ζαραφέτα στην Ερμιονίδα με τον Μεγαλοπολίτη μέσο να περνάει στην αναμέτρηση στο 70ο λεπτό.

Αντώνης Αντωνίου (Ερμής Κορυδαλλού): Ήττα με 1-0 για τον Ερμή Κορυδαλλού με τον Ακράτητο για την Γ' Εθνική. Δεν αγωνίστηκε ο Αντώνης Αντωνίου.

Άρης Σαβούρδος (Προπονητής Ερμή Κιβεριου): Επιστροφή στις νίκες για τον Ερμή Κιβερίου που πέρασε νικηφόρα από Αστέρα Δρεπάνου με 0-1.

Γιώργος Καπράνος/Γιώργος Χρμπαλής/Γιώργος Μπάρλας (Ερμής Κιβερίου): Στο βασικό σχήμα ο Καπράνος, δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Γιώργος Χαρμπαλής και Γιώργος Μπάρλας.

Παναγιώτης Ζευκιλής (ΠΑΟ Ρουφ): Επιστροφή στις νίκες και τον ΠΑΟ Ρουφ του Παναγιώτη Ζευκιλή με 3-2 επί του Απόλλωνα Χαλανδρίου με τον Αρκά μέσο να περνάει στο παιχνίδι στο 72ο λεπτό.

Παναγιώτης Σαλαπάτας/Νικήτας Φούφας (ΓΣ Ηλιούπολης): Σαρωτική νίκη με 1-6 για την Ηλιούπολη στο Παλαιο Φάληρο. Άνοιξε το σκορ ο Παναγιώτης Σαάπάτας που αγωνίστηκε βασικός αναλαμβάνοντας μετά την δημιουργία στα γκολ των συμπαιχτών του. Δεν έπαιξε ο Νικήτας Φούφας.

Βαγγέλης Σταματόπουλος (Πανσερραϊκός): Πρώτη νίκη σε τρεις αγώνες για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής μπάσκετ για τον Πανσερραϊκό που επικράτησε του Μέγα Αλέξανδρου με σκορ 80-52 με τον Αρκά φόργουοντ να έχει 2 πόντους.

Βασίλης Αλέμης (ΑΠΟ ΑΡΟΗ): Την ήττα με 4-0 γνώρισε η ομάδα του Βασίλη Αλέμη στο Αίγιο από την Θύελλα για το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της πρώτης κατηγορίας Αχαΐας.

* Για παρατηρήσεις, ενημερώσεις και οτιδήποτε άλλο θέλετε στην νέα μας αυτή στήλη η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη email: info@arcadiaportal.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.