Τι έκαναν οι Αρκάδες εκτός νομού

Τι έκαναν οι Αρκάδες εκτός νομού

Οκτώβριος 14, 2019 - 12:18
0 σχόλια

Φίλες και φίλοι του Αρκαδικού αθλητισμού σας καλωσορίζουμε εδώ από το ArcadiaPortal.gr στην νέα μας εβδομαδιαία στήλη που αφορά τις επιδόσεις των Αρκάδων αθλητών που αγωνίζονται εκτός του νομού μας.

Μέσα από την νέα μας στήλη - Τι έκαναν οι Αρκάδες εκτός νομού- θα έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε για όλους όσους είτε αγωνίζονται είτε προπονούν ομάδες μακριά από την Αρκαδία σε όλες τις κατηγορίες.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι έκαναν οι Αρκάδες μακριά από τον νομό μας

Δημήτρης Κουρμπέλης (Εθνική Ελλάδος): Αγωνίστηκε βασικής στην ήττα της Εθνικής μας ομάδας από την Ιταλία στη Ρώμη.

Γιάννης Καστρίτης (Προπονητής Ηρακλή): Δεύτερη νίκη για τον Ηρακλή σε τρεις αγωνιστικές στην Basket League επί του Ρεθύμνου. Εξαιρετικό ξεκίνημα για τον Γηραιό στην επιστροφή του στο νέο πρωτάθλημα.

Δημήτρης Λαλουδάκης (Βοηθός Προπονητή - Παναργειακός): Την εντός έδρας ήττα γνώρισε ο Παναργειακός στο Άργος από την Θύελλα Πατρών για την Γ' Εθνική. Στους "Λύκους" ως βοηθός προπονητή είναι ο Κυνουριάτης Δημήτρης Λαλουδάκης.

Δημήτρης Χείλαρης (Ερμής Αγιάς): Ο Λεωνιδιάτης φόργουορντ του Ερμή Αγιάς πανηγύρισε την πρώτη νίκη με την Λαρισαική ομάδα στην Basket League επικρατώντας με 92-78 του Άρη με τον ίδιο να σημειώνει 6 πόντους με 1 τρίποντο.

Δημήτρης Ζαραφέτας (Σπάρτη): Την νίκη με 0-2 πήρε η Σπάρτη στη Ζαχάρω επικρατώντας της τοπικής ομάδας για την Γ' Εθνική με τον Μεγαλοπολίτη μέσο Δημήτρη Ζαραφέτα να περνάει στον αγωνιστικό χώρο στο 46ο λεπτό.

Αντώνης Αντωνίου (Ερμής Κορυδαλλού): Με τον Αντώνη Αντωνίου να αγωνίζεται στο βασικό σχήμα και για 64' λεπτά ο Ερής Κορδαλλού δεν τα κατάφερε κόντρα στον Πανθυραικό γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 για την Γ' Εθνική.

Άρης Σαβούρδος (Προπονητής Ερμή Κιβεριου): Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τον Ερμή Κιβερίου αυτή την φορά εκτός έδρας με σκορ 2-2 στο τοπικό ντέρμπι Αργολίδας με τον Αργοναύτη Νέας Κίου.

Γιώργος Καπράνος (Ερμής Κιβερίου): Πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στην ισοπαλία της ομάδας του με τον Αργοναύτη Νέας Κίου. Δεν έπαιξαν ο τραυματίας Γιώργος Χαρπαλής, και ο Γιώργος Μπάρλας.

Παναγιώτης Ζευκιλής (ΠΑΟ Ρουφ): Βασικός παίζοντας για 56' λεπτά στο ντέρμπι κορυφής του δεύτερου ομίλου της Α' Αθηνών με την ομάδα του να είναι η νικήτρια με 1-0.

Παναγιώτης Σαλαπάτας (ΓΣ Ηλιούπολης): Αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι στο ντέρμπι της Α' Αθηνών με τον ΠΑΟ Ρουφ ωστόσο αποβλήθηκε στο 90ο λεπτό. Δεν έπαιξε ο έτερος Αρκάς Νικήτας Φούφας.

Γιάννης Σταμάτης (Άρης Πηγών): Νίκη για την ομάδα του Λεβιδαίου Γιάννη Σταμάτη για την πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας με τον ίδιο να αγωνίζεται στο 2-0 κόντρα στον Ναζιανζό.

Βαγγέλης Σταματόπουλος (Πανσερραϊκός): Δεν αγωνιστηκε στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ' Εθνικής με την ομάδα του να κάνει πρεμιέρα με ήττα από τους Ίκαρους Σερρών.

* Για παρατηρήσεις, ενημερώσεις και οτιδήποτε άλλο θέλετε στην νέα μας αυτή στήλη η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη email: info@arcadiaportal.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.