Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Αστέρα στο Europa League

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Αστέρα στο Europa League

Αύγουστος 31, 2015 - 11:39
0 σχόλια

Με μία νίκη και μία ήττα προχώρησαν το Σεββατοκύριακο που μας πέρασε οι 2 από τις 3  αντίπαλες ομάδες του Αστέρα Τρίπολης στο Europa League με την Σπάρτα Πράγας να μην έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις στο Τσέχικο πρωτάθλημα.

Πιο συγκεκριμένα η Σάλκε το βράδυ της Παρασκευής (28/8)  γνώρισε βαριά ήττα από την Βόλφσμπουργκ με 3-0 στο «Wolkswagen Arena» για την 3η αγωνιστική της Bundesliga με σκόρερ τους Ντροστ στο 17', του Ροντρίγκεζ στο 58' με πέναλτι και του Κλόζε στο 61'.

Στην Κύπρο την Κυριακή (30/8) για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος στο ντεμπούτο του Τιμούρ Κετσπάγια ο ΑΠΟΕΛ  διέλυσε με 6-2 την Πάφο με τον Φερνάντο Καβενάγκι επίσης στο ντεμπούτο του να πετυχαίνει δύο γκολ (87', 91') και να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης . Τα υπόλοιπα τέρματα σημείωσαν οι Βινίσιους (33', 71') , Ντε Βινσέντι (41') και Χαραλαμπίδης στο (61').

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.