Τι είπε ο Καλογιαννίδης για το διαζύγιο με τον Παναρκαδικό

Τι είπε ο Καλογιαννίδης για το διαζύγιο με τον Παναρκαδικό

Απρίλιος 19, 2015 - 23:52
1 σχόλια

Η "βόμβα" στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο έσκασε αμέσως μετά το παιχνίδι του Παναρκαδικού με τον Ζακυνθιακό όταν και ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας της ομάδας με τους Καλογιαννίδη και Τζήλο.

Το ArcadiaPortal.gr που σας ενημέρωσε αμέσως μετά το απρόσμενο διαζύγιο ήρθε σε επικοινωνία με τον Κώστα Καλογιαννίδη ο οποίος τόνισε πως και οι δυο πλευρές ήταν σύμφωνες για το διαζύγιο και ευχήθηκε τα καλύτερα τόσο στην ομάδα του Παναρκαδικού όσο και στους ποδοσφαιριστές με τους οποίους έκαναν απίστευτα πράγματα στο δεύτερο μισό της χρονιάς αλλά και πέρσι που έσωσαν την ομάδα από τον υποβιβασμό όταν όλοι την είχαν ξεγραμμένη.

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο Κώστας Καλογιαννίδης για το διαζύγιο με τον Παναρκαδικό.

"Σε όλες τις καταστάσεις, σε όλες τις  συνθήκες της ζωής και του αθλητισμού υπάρχει μια αρχή και ένα τέλος. Έτσι και στην δικιά μας την περίπτωση το τέλος ήρθε σήμερα με την σύμφωνη γνώμη και των δυο πλευρών. Δεν  υπάρχει λόγος να περιαυτολογήσω  αυτήν την στιγμή και ούτε και είναι εύκολο να αποχαιρετάς. Να ευχηθώ καλή συνέχεια με ανάλογες επιτυχίες στον σύλλογο του Παναρκαδικού και σε όσους τον απαρτίζουν. Θα ήθελα να αναφερθώ ιδιαίτερα στους ποδοσφαιριστές μου να είναι καλά, να λειτουργούν πάντα με τον ίδιο ζήλο, πάθος και αυταπάρνηση ώστε να πετύχει ο καθένας τους αυτό που πραγματικά θέλει"

Φωτογραφία Φώτης Αλεξόπουλος - contraepithesi 

 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.