Τι είπαν Ζάεφ - Τσίπρας για το Σκοπιανό

Τι είπαν Ζάεφ - Τσίπρας για το Σκοπιανό

Ιούνιος 11, 2018 - 19:37
3 σχόλια

Το τηλεφώνημα του Σκοπιανού πρωθυπουργού, Ζόραν Ζάεφ προς τον Αλέξη Τσίπρα, έγινε σήμερα το μεσημέρι, επιβεβαιώνοντας και τις δηλώσεις που είχε κάνει νωρίτερα ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ετο τηλεφώνημα έγινε στις 15:00, είχε διάρκεια μιας ώρας και ήταν σε πολύ καλό κλίμα.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου, αναφέρεται: «Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, η οποία πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα. Οι δύο πρωθυπουργοί συμφώνησαν να ολοκληρώσουν τις συνομιλίες τους σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία το πρωί της Τρίτης».


3 Σχόλια

Τι να πουν ... ο ένας ανθελληνας ο άλλος δίπλα ανθελληνας. Οι φασίστες στο μέλλον θα ονομάζονται Αντιφασιστες

Γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, πως ουδεμία διαπραγμάτευση υφίσταται, παρά μόνο επικοινωνιακή διαχείριση της προδοσίας. Οι σκοπιανοί διαλέγουν ό,τι όνομα θέλουνε και οι συριζαίοι απλά θα πάνε στις Πρέσπες για την υπογραφή. Και, μάλιστα, όλα αυτά επί τροχάδην καθότι περιμένουν οι νατοϊκοί αφέντες και οι τοκογλύφοι της Ε.Ε. για να επωφεληθούν, εξυπηρετώντας τα δικά τους συμφέροντα.

Καμία συμφωνία της κυβέρνησης των ανθελλήνων δεν δεσμεύει τον Ελληνικό Λαό, πόσο μάλλον τις γενιές που έρχονται. Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.