Τι έγινε στο Αρκαδικό ντέρμπι κορυφής της Α' Αθηνών (vid)

Τι έγινε στο Αρκαδικό ντέρμπι κορυφής της Α' Αθηνών (vid)

Οκτώβριος 14, 2019 - 08:53
0 σχόλια

ΠΑΟ Ρουφ και Γ.Σ. Ηλιούπολης αναμετρήθηκαν για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος του δεύτερου ομίλου της πρώτης κατηγορίας Αθηνών με την "Αούστρια" να είναι η μεγάλη νικήτρια με σκορ 1-0 κάνοντας το τέσσερα στα τέσσερα.

Οι δύο ομάδες ήταν ισόβαθμες έχοντας από τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με το ΠΑΟ Ρουφ του Παναγιώτη Ζευκιλή να κερδίζει με ένα γκολ του Δανάση στο 76' την Ηλιούπολη του Παναγιώτη Σαλαπάτα και του Νικήτα Φούφα.

Ζευκιλής και Σαλαπάτας αγωνίστηκαν βασικοί με τον πρώτο να βγαίνει αλλαγή και να αντικαθίσταται στο 56' από πλευράς ΠΑΟ Ρουφ και τον δεύτερο να αποβάλλεται στο 90ο λεπτό για την Ηλιούπολη. Δεν αγωνίστηκε ο Φούφας.

ΠΑΟ Ρουφ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Κουνάδης, Βερνάρδος (46΄ Τυργιος), Τοπουλίδης, Ανδρίκος, Σωτηριάδης, Μπανιάς, Τεττέη (65΄ Επιτροπάκης), Μπένα, Ρούπι (90΄Τριανταφύλλου), Ζευκίλης( 56′ Λελουδας), Δανάσης.

Γ. Σ. Ηλιούπολης (Βαγγέλης Γαλάνης): Τικταπανίδης, Καλαντζής, Μπουτιβας(75΄Αγκόλι), Ρέκχο, Αγοραστός, Γεωργιάδης(79΄ Θυμιανός), Γάγγος, Σόουζα Σάντος, Γκούγκας, Σαλαπάτας, Σταύρου (58΄Ορφανός).

Ειδήσεις: 
Video: 

ΡΟΥΦ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 1-0 Τα στιγμιότυπα


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.