Θυρανοίξια του Ιερού Ναού Νεομάρτυρος Παύλου στην Τρίπολη

Θυρανοίξια του Ιερού Ναού Νεομάρτυρος Παύλου στην Τρίπολη

Μάιος 17, 2017 - 08:55
0 σχόλια

Οι συνάξεις νέων της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας ανακοινώνουν τα Θυρανοίξια του Ιερού Ναού Νεομάρτυρος Παύλου στην Τρίπολη, την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017 στις 19:00.

Την Πέμπτη 18 Μαίου: Ώρα 7:00 μ.μ.Υποδοχή Ιερών Λειψάνων Αγίων Νεομαρτύρων Δημητρίου και Παύλου από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρο μπροστά από το δικαστικό μέγαρο και στην συνέχεια πομπή προς το Ιερό Ναό του Νεομάρτυρα Παύλου συνοδεία του ιερού κλήρου των Αρχών και του χριστεπώνυμου πληρώματος.

Ώρα 7:30 Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρου

Την Παρασκευή 19 Μαΐου: Ώρα 7:00 π.μ. Όρθρος και Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία

Ώρα 7:00 μ.μ.Ιερά Παράκληση των Αγίων Νεομαρτύρων και στη συνέχεια ομιλία από τον καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Βαρσών Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Μελχισεδέκ

Το Σάββατο 20 Μαΐου Ώρα 7:00 μ.μ. Εσπερινός και Παράκληση των Αγίων Μαρτύρων

Την Κυριακή 21 Μαΐου ώρα 7:00 π.μ. Όρθρος και Θεία Λειτουργία
ώρα 6:30 μ.μ. Υποδοχή της τίμιας κάρας του Νεομάρτυρος Δημητρίου και μεταφορά των Ιερών Λειψάνων και της κάρας  στο Ναό του Προφήτη Ηλία για τον επίσημο εορτασμό των Πολυούχων της πόλης μας 

 

 

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.