Θύμα αδίστακτου απατεώνα έπεσε μια ηλικιωμένη γυναίκα στη Βλαχέρνα

Θύμα αδίστακτου απατεώνα έπεσε μια ηλικιωμένη γυναίκα στη Βλαχέρνα

Μάρτιος 19, 2015 - 16:06
0 σχόλια

Ο απατεώνας συνάντησε την γιαγιά έξω από το σπίτι της και της ανέφερε πως γνωρίζει τον γιο της. Με την πρόφαση ότι υπάρχει μια επιστροφή από εφορία και είχε ραντεβού με το γιο της για την καταβολή σε αυτόν κάποιων εξόδων, μίλησε «ψεύτικα» με το γιο της στο τηλέφωνο και η γιαγιά πείστηκε και τον φιλοξένησε στο σπίτι. Στην συνέχεια με την μέθοδο της απασχόλησης ο απατεώνας πήρε το πορτοφόλι της γιαγιάς (που είχε χρήματα)  και προσποιούμενος ότι πρέπει να πάρει κάτι από το αυτοκίνητό του, τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε.

Το περιστατικό αναφέρθηκε στην αστυνομία, η οποία ήρθε στο χωριό και έχει ήδη αρχίσει έρευνες για τον εντοπισμό του απατεώνα.

Σημείωση vlaxerna.gr:

Στα χωριά μας, ως γνωστόν υπάρχουν πολλοί ηλικιωμένοι άνθρωποι, οι οποίοι μπορούν εύκολα να πέσουν θύματα απατεώνων-κλεφτών. Οι νεότεροι (παιδιά, εγγόνια, γνωστοί, κλπ) πρέπει να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους και να τους αναφέρουν πως σε καμία περίπτωση δεν θα δίνουν τίποτα σε κανέναν και για κανέναν λόγο.Διότι οι ηλικιωμένοι άνθρωποι, θέλοντας να βοηθήσουν τα παιδιά τους και σκεπτόμενοι (τώρα με την κρίση) ότι όλα μπορεί να έχουν συμβεί στους δικούς τους, πέφτουν θύματα των συγκεκριμένων απατεώνων, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχουν πολλοί τέτοιοι σε όλη την Ελλάδα, παρόλο που η Αστυνομία συνεχώς συλλαμβάνει κάποιους.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.