Θριαμβευτική υποδοχή Κώστα Βλάση στο γραφείο του με εκπλήξεις (pics,vid)

Θριαμβευτική υποδοχή Κώστα Βλάση στο γραφείο του με εκπλήξεις (pics,vid)

Ιούλιος 07, 2019 - 23:00
1 σχόλια

Θριαμβευτική υποδοχή επεφύλαξαν στον Κώστα Βλάση οι άνθρωποι του γραφέιου του στην Τρίπολη, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και τη συντριπτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και την σαρωτική επιτυχία του βουλευτή Αρκαδίας.

Στο γραφείο του εκτός από πολλά χαμόγελα και χειροκροτήματα, τον κ. Βλάση περίμενε μια ανθοδέσμη, αλλά και μια τούρτα για τα γενέθλιά του, τα οποία συνέπεσαν εφέτος με την καθολική νίκη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και τη μεγάλη προσωπική του επιτυχία.

Ο κ. Βλάσης έσβησε τα κεράκια της τούρτας του και αναχώρησε για το εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στην Τρίπολη, όπου αναμένεται να κάνει δηλώσεις.

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Θριαμβευτική υποδοχή Κώστα Βλάση


Υπάρχει 1 Σχόλιο

υπάρχει κόσμος ακόμη , το 2019, που φέρεται κατ αυτον τον τρόπο; που παρακαλει κ γλυφει τους πολιτικούς; και δεν μιλώ μονο για τον κ βλασση που μου ειναι ιδιαίτερα συμπαθής. γενικα μιλαω

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.