Θριαμβευτική ανατροπή για τον Παναρκαδικό! Παναρκαδικός - Πέλοπας Κιάτου 4-3 (photos)

Θριαμβευτική ανατροπή για τον Παναρκαδικό! Παναρκαδικός - Πέλοπας Κιάτου 4-3 (photos)

Οκτώβριος 31, 2010 - 18:18

Αγώνας διαφήμιση του ποδοσφαίρου, με εναλλαγές στο σκορ και στα συναισθήματα έγινε στην Τρίπολη, όπου ο Παναρκαδικός κέρδισε τον Πέλοπα Κιάτου με 4-3. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με το Μπακογιαννάκη στο 6ο λεπτό, όμως το υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στον Πέλοπα, ο οποίος είχε τη συντριπτική υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του πρώτου σαρανταπενταλέπτου.

Στο 26’ ο Μάρης με συρτό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-1, ενώ στο δίλεπτο 39-40 ο Πέλοπας κατάφερε να πετύχει δύο γκολ, με το Λίλιο στο 39’ και το Μάρη ξανά στο 40’ και πήγε στην ανάπαυλα προηγούμενος στο σκορ με 3-1.

Στην επανάληψη, η εικόνα του αγώνα άλλαξε άρδην , με τον Παναρκαδικό να μεταμορφώνεται προς το καλύτερο και να δημιουργεί συνεχώς ευκαιρίες. Στο 57’ , ο Λαγός πήρε μπαλιά από τον Ιωάννου, με ατομική ενέργεια πέρασε δύο αντιπάλους και νίκησε στο τετ-α-τετ το Γκίζα για να κάνει το 2-3. Στο 68’ ο Δημητρέλης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πέρασε από αμυντικούς και επιτιθέμενους και ο Σελλής στο πρώτο δοκάρι με κεφαλιά ψαράκι έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 72’ όταν ο Δημητρέλης εκτέλεσε φάουλ , ο Γκίζας δε μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα, η οποία χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, και ο Λαγός με κοντινή προβολή έκανε το τελικό 4-3. Ο Πέλοπας τελείωσε τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ροθώνης στο 74’.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πλεμμενόπουλος του συνδέσμου Μεσσηνίας.

Παναρκαδικός; Ζαντιώτης, Ιωάννου, Μπούτας, Σελλής, Τσιόγκας (60’ Μέλλος), Δήμος, Πετρόπουλος (66’ Κουλόπουλος), Κοσκολός (46’ Τζιαννής), Δημητρέλης, Μπακογιαννάκης, Σπ. Λαγός

Πέλοπας; Γκίζας, Βρακάς, Βαρδάλας (78’ Σαμανίδης), Στασινόπουλος, Παπαβασιλείου, Λίλιος, Ροθώνης, Στασινόπουλος, Τόλιας (60’ Μπαλτζής), Μάρης (78’ Αντωνόπουλος), Παπαδημητρίου

Ειδήσεις: