«Θηρίο» στο κλουβί ο Κοψαύτης

«Θηρίο» στο κλουβί ο Κοψαύτης

Ιανουάριος 13, 2017 - 11:30
0 σχόλια

Ο Γιώργος Κοψαύτης είναι ο μεγάλος απών από τις δύο πρώτες αγωνιστικές του 2017 για τον Αρκαδικό, έχοντας μείνει εκτός στα παιχνίδια με Πανιώνιο αλλά και Δούκα στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης.

Για την απουσία του αρχηγού φρόντισαν να μιλήσουν ο coach Διαμαντάκος αλλά και ο Ευθύμης Τσακαλέρης μετά το τέλος των δύο τελευταίων αναμετρήσεων του ΣΕΦΑ, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι το γεγονός πως δεν αγωνίζεται σε πολλούς τομείς για την ομάδα του που πραγματικά τον έχει ανάγκη.

Αν παρατηρούσε κάποιος τον Γιώργο Κοψαύτη στο παιχνίδι της Τετάρτης (11/1) κόντρα στον Δούκα, θα έβλεπε ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του την ανυπομονησία να μπει ξανά σε κανονικούς ρυθμούς νιώθοντας πως είναι στην άκρη του πάγκου με τις φόρμες, σαν θηρίο στο κλουβί.

Το πάθος και η αγωνία του ψυχωμένου αρχηγού του Αρκαδικού ήταν φανερά έκδηλα, με τον ίδιο να ζει έντονα την κάθε στιγμή του αγώνα με τον Δούκα και να προσπαθεί σε κάθε ευκαιρία να ενθαρρύνει τους συμπαίχτε του.

Η απουσία του Γιώργου Κοψαύτη από τα δύο αυτά παιχνίδια ήταν καθοριστική για την ομάδα του και φάνηκε ξεκάθαρα, και ο Αρκαδικός έχει ανάγκη την παρουσία του αρχηγού του όσο το δυνατόν πιο σύντομα ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί στο πρωτάθλημα της Α2.

Να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα παρκέ για τον έμπειρο Αστρινό φόργουρντ του Αρκαδικού, κάτι που αναμένεται να γίνει το προσεχές διάστημα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.