Τατούλης
symvolo

Θετικός στη διεξαγωγή debate ο Δημήτρης Σαραβάκος

Θετικός στη διεξαγωγή debate ο Δημήτρης Σαραβάκος

Απρίλιος 16, 2019 - 16:06
0 σχόλια

Όχι μόνο είναι θετικός στη διεξαγωγή debate μεταξύ των υποψήφιων περιφερειαρχών Πελοποννήσου ο Δημήτρης Σαραβάκος αλλά επισημαίνει πως από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα, τόνιζε την αναγκαιότητα οι υποψήφιοι να αντιπαρατεθούν με την κριτική και το πρόγραμμά τους μπροστά στους πολίτες της Πελοποννήσου.

Όπως αναφέρει ο επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών Πελοποννήσου και υποψήφιος περιφερειάρχης: «Χαίρομαι που έστω και αργά ο κ. Τατούλης δέχτηκε την πρότασή μας. Και ελπίζω το debate να μην περιοριστεί μόνο σε ένα αλλά να υπάρξουν και άλλα ώστε οι ψηφοφόροι να αποφασίσουν με όσο το δυνατόν καλύτερα κριτήρια».

Ο κ. Σαραβάκος τονίζει πως είναι έτοιμος, ΧΩΡΙΣ όρους, χαρτιά, συμβούλους και παρατρεχάμενους να αποδείξει στον πελοποννησιακό λαό πως υπάρχει διαφορά στην παράταξή του σε σχέση με αυτές των άλλων υποψηφίων.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης, Δημήτρης Σαραβάκος


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.