Θετικό ντεμπούτο στο ντέρμπι για τον Σταθουλόπουλο στην Προοδευτική

Θετικό ντεμπούτο στο ντέρμπι για τον Σταθουλόπουλο στην Προοδευτική

Ιανουάριος 16, 2019 - 13:24
0 σχόλια

Ντεμπούτο με ντέρμπι αλλά με πολύ καλή απόδοση για τον Χρήστο Σταθοθλόπουλο και θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Προοδευτική κόντρα στον Εθνικό μετά το ισόπαλο 1-1 στον Κορυδαλλό για τον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Η "Προο"  βρίσκεται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και έχει ανάγκη τους βαθμούς σταματώντας στην πάντα δύσκολη έδρα της τον Εθνικό σε ένα επισοδιακό παιχνίδι με τον Αρκά μέσο να αγωνίζεται στο βασικό σχήμα για 80 λεπτά έχοντας πολύ καλή παρουσία.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Μπαντίκος, Τζιτζικαλάκης, Χουστουλάκης, Κουτσοποδιώτης, Λέγκα, Σταθουλόπουλος (80′ Κύβελος), Θωμάς (60′ Κρολ), Γκουτσούλας, Γουίλι, Ντάλλας, Καρδάρης.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Λουκάς Καραδήμος): Βουτσινάς, Βλάχος, Μηλιώτης, Κορνέζος, Χριστοφιλέας, Σκεντεράι, Αλεξίου (73′ Ρομάνο), Κωνσταντίνου, Μάναλης, Τσιλιγκίρης, Πολίτης (57′ Μπλάνκο).

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.