Θετικές εξελίξεις για την νέα Ψυχιατρική κλινική και το βρογχοσκόπιο της Γκουντάνη (vid)

Θετικές εξελίξεις για την νέα Ψυχιατρική κλινική και το βρογχοσκόπιο της Γκουντάνη (vid)

Μάιος 04, 2017 - 08:59
2 σχόλια

Γραφείο προστασίας του πολίτη θα λειτουργήσει στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο
 

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πραγματοποίησε ο διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης στο πλαίσιο των γενικών ενημερώσεων και θεματικών συνεντεύξεων την Τετάρτη 3 Μαΐου.

Ο κ. Τομάρας ανέπτυξε πολλά θέματα τα οποία είχαν να κάνουν με τις προσλήψεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο, αλλά και για τις οικονομικές υποχρεώσεις του νοσοκομείου που αν και είναι πολλές, καταφέρνει και αντεπεξέρχεται έχοντας εξοφλήσει όλους τους προμηθευτές.

Ο διοικητής μίλησε για τη δημιουργία επιτροπής γραφείου προστασίας του πολίτη όπου στελέχη στην είσοδο του νοσοκομείου δεν θα κάνουν μόνο γραφειοκρατικές διαδικασίες, αλλά θα δρουν στοχευμένα και θα αντιμετωπίζουν τα προβλήματα των πολιτών.

Ακόμη, ο διοικητής του Παναρκαδικού είναι σε θέση να γνωρίζει ότι το νέο κτίριο του Ψυχιατρείου πλησίον του Παναρκαδικού Νοσοκομείου ολοκληρώνεται και σε λίγο θα ξεκινήσει η μεταφορά του από τον υπάρχον κτίριο του Ψυχιατρείου.
Θα υπάρξουν κάποια νέα τμήματα στο Παναρκαδικο Νοσοκομείο όπως αποκάλυψε ο κ. Τομάρας, όπως της χειρουργικής θώρακος και μεγάλων αγγείων, αλλά και γαστρεντερολογική και δερματολογική κλινική η οποία πλέον γίνεται τμήμα.

Όπως ανέφερε, στόχος είναι να γίνει το μεγάλο άλμα για την ακτινοθεραπευτική ογκολογία, η οποία όμως θα χρειαστεί μεγάλες επενδύσεις και κτιριακές υποδομές.

Θα ξεκινήσουμε επιτέλους, αυτόν τον μήνα το βρογχοσκόπιο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, τονίζοντας ότι οι δωρεές που γίνονται στο Νοσοκομείο είναι σεβαστές και βάζουν και το Νοσοκομείο σε εγρήγορση για να ολοκληρώσουν όλα εκείνα που απαιτούνται, προκειμένου να τεθεί σε λειτουργία το όποιο μηχάνημα ή να ολοκληρωθεί η όποια διαδικασία.

Να αναφέρουμε ότι η κυρία Γιαννούλα Γκουντάνη, η οποία επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά από δεκαετίες στην Αυστραλία, στις 15 Ιανουαρίου του  2015 είχε προχωρήσει σε μία δωρεά του βρογχοσκοπίου στο Πνευμονολογικό Τμήμα, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο βιοϊατρικός εξοπλισμός του τμήματος και να λειτουργεί πλέον ολοκληρωμένα.

Έφ.Κ

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Γραφείο προστασίας του πολίτη θα λειτουργήσει στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο


2 Σχόλια

ΕΣΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ

ΜΠΡΑΒΟ στην Διοικηση, επιτέλους να μπεί μια σειρά σε αυτό ......το Νοσοκομείο......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.