Θετικά τα πρώτα στοιχεία των συναντήσεων δημάρχου Μεγαλόπολης για συνδετήρια και αρχαίο θέατρο

Θετικά τα πρώτα στοιχεία των συναντήσεων δημάρχου Μεγαλόπολης για συνδετήρια και αρχαίο θέατρο

Σεπτέμβριος 17, 2014 - 10:14
0 σχόλια

Πραγματοποιήθηκαν χθες Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου οι 2 συναντήσεις του Δημάρχου Μεγαλόπολης κ. Παπαδόπουλου στην Αθήνα για την Συνδετήρια Οδό και το Αρχαίο Θέατρο. Η πρώτη συνάντηση έγινε με στελέχη του Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής στην Αθήνα.

Παρόντες μαζί με τον Δήμαρχο ήταν ο Νότης Βλασόγιαννης, ο Σπύρος Τσιριγώτης και ο Γιάννης Φουσέκης. Από το Υπουργείο ήταν ο γενικός γραμματέας και υπηρεσιακά στελέχη , ο κ. Καρνέζης που  είναι στην Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων και είναι στην ουσία ο υπεύθυνος για το έργο. Παρόντες ήταν και υψηλόβαθμα στελέχη από τον Μορέα .

Λεπτομέρειες από την συνάντηση θα μάθουμε σύντομα, αυτό που μπορώ να σας μεταφέρω προς το παρόν είναι ότι από όλους κρίνεται μια πολύ σημαντική συνάντηση που είχε πολύ καλά αποτελέσματα και που θα βοηθήσει να έχουμε λύση σύντομα. Βέβαια μαθαίνω ότι υπήρχαν και πολλές στιγμές με μεγάλες εντάσεις αλλά τελικά στο τέλος  υπήρχε κάποιο αποτέλεσμα.

Η συνάντηση κράτησε πάνω από 2 ώρες και  κάποια στιγμή συμμετείχε και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Θετική κρίνεται και η δεύτερη συνάντηση που είχε ο Διονύσης Παπαδόπουλος με τον Σταύρο Μπένο για το Αρχαίο Θέατρο. Συζητήθηκαν όλα τα θέματα και ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης ενημερώθηκε και αντάλλαξε απόψεις  για όλα τα θέματα.

Οι παραπάνω συναντήσεις έχουν δημιουργήσει ένα καλό κλίμα στους πολίτες της Μεγαλόπολης που περιμένουν επιτέλους να δουν να αλλάζει κάτι στα 2 αυτά μεγάλα θέματα.

Ο καινούργιος Δήμαρχος θα πρέπει μαζί με τους συνεργάτες του να εντείνει τις προσπάθειες του για να υπάρχουν και λύσεις. Πλέον μετά από τόσα χρόνια στασιμότητας οι πολίτες περιμένουν χειροπιαστά αποτελέσματα και δεν τους ικανοποιούν τα λόγια και οι ευχές. Η καινούργια Δημοτική αρχή πρέπει να αντιληφθεί ότι υπάρχει επιτακτική ανάγκη να ανοίξει ΑΜΕΣΑ ο δρόμος. Εδώ που φτάσαμε πρέπει να δοθεί  ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΗ!!

Και πρέπει επιτέλους να γίνει κάτι με το Αρχαίο Θέατρο, δεν είναι δυνατόν να έχουμε ένα τέτοιο θησαυρό δίπλα μας και να παραμένει κλειστό. Ελπίζουμε πολύ σύντομα να έχουμε αυτά τα αποτελέσματα και να μην μείνουμε για ακόμη μια φορά στα διαδικαστικά!!!

Από το kafeneio-megalopolis.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.