Θερμοκρασία στους 38 βαθμούς και ασθενείς βροχές στην Αρκαδία

Θερμοκρασία στους 38 βαθμούς και ασθενείς βροχές στην Αρκαδία

Ιούλιος 29, 2019 - 10:34
0 σχόλια

Ο καιρός θα είναι αίθριος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας σήμερα 29 Ιουλίου, ενώ ο υδράργυρος θα ανεβεί σε αρκετές περιοχές.

Η θερμοκρασία θα πλησιάσει τους 40 βαθμούς Κελσίου, καθώς προβλέπονται θερμοκρασίες των 39 βαθμών Κελσίου, σε Αττική, Θεσσαλία, ανατολική Στερεά και Εύβοια. Το κύμα καύσωνα που έχει ταλαιπωρήσει την υπόλοιπη Ευρώπη τις τελευταίες ημέρες, δεν αφήνει ανεπηρέαστη και την Ελλάδα, καθώς επιστήμονες θεωρούν πως σταδιακά το κλίμα αλλάζει στην ήπειρο.

Ωστόσο, στα βόρεια και τα δυτικά, θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, με τα φαινόμενα να εξασθενούν σταδιακά ως το απόγευμα. Σε αυτά τα μέρη η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τοπικά ως τα 6 μποφόρ.

Στην Αρκαδία σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία, φθάνοντας στους 31 βαθμούς Κελσίου. Ωστόσο, την Παρασκευή αναμένεται ο υδράργυρος να «σκαρφαλώσει» στους 35 βαθμούς, ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή, στην Τρίπολη, αναμένονται ασθενείς βροχοπτώσεις.

Σύμφωνα με το meteo.gr, το Σάββατο αναμένεται η θερμοκρασία στην πόλη μας να φθάσει στους 38 βαθμούς Κελσίου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.