Θερμή υποδοχή Λυκουρέντζου στην Βόρεια Κυνουρία

Θερμή υποδοχή Λυκουρέντζου στην Βόρεια Κυνουρία

Ιανουάριος 13, 2015 - 14:03
1 σχόλια

Οι κάτοικοι της Βόρειας Κυνουρίας επενδύουν σταθερά στην ακεραιότητα και συνέπεια του Βουλευτή τους για την επόμενη μέρα στην Αρκαδία.

Ο Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος επισκέφθηκε τις Δημόσιες Υπηρεσίες του Δήμου, τα Κ.Ε.Π., τις Τράπεζες, το Αστυνομικό Τμήμα Παραλίου Άστρους και το Λιμενικό Τμήμα.

Συνάντησε τον Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας, κ Μαντά Παναγιώτη, τον Πρόεδρο της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Βόρειας Κυνουρίας, κ. Παινέση Γρηγόριο, και τους Διοικητές του Αστυνομικού και του Λιμενικού Τμήματος.

Έτυχε θερμής ανταπόκρισης από τους κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής, με τους οποίους συζήτησε θέματα του τόπου τους.

Δελτίο Τύπου


Υπάρχει 1 Σχόλιο

κλαίγανε οι πέτρες, σπαράζανε τα μαρουλια όταν ο αντρεας πάτησε το χωμα της κυνουρίας. τα ευχαριστώ πέφτανε βροχη για το μεγάλο έργο του στην περιοχή... αντρέα στις επόμενες εκλογές να μας ξανάρθεις.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.