Θερινό εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης στη Δημητσάνα

Θερινό εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης στη Δημητσάνα

Αύγουστος 01, 2018 - 15:00
0 σχόλια

Tο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά,θερινόεργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης,με τίτλο «Αστέρια και πλανήτες», από τη Δευτέρα 6 Αυγούστου,στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης του Ιδρύματος, στη Δημητσάνα.

Το εργαστήρι,που απευθύνεται σε παιδιά, ηλικίας 6έως 12 ετών,έχει διάρκεια τέσσερις ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή εκτός από Τρίτη) από τις 10:30 έως τις 13:30.

Στόχος του εργαστηρίουείναι να γνωρίσουν οι μικροί φίλοι το ηλιακό μας σύστημα και ειδικότερα την ύπαρξη κάποιων πλανητών και αστέρων του γαλαξία μας. Κινητικά παιχνίδια αναπαράστασης της κίνησης των ουράνιων σωμάτων, εικαστικές δημιουργίες με τη χρήση διαφόρων τεχνοτροπιών, κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά, θεατρικά παιχνίδια,καθώς και άλλες δραστηριότητες θα δώσουν στους μικρούς μας φίλους τις απαραίτητες πληροφορίες για το απέραντο σύμπαν, με συνοδοιπόρο τη διασκέδαση και την καλοκαιρινή διάθεση.

Ο Ήλιος, η Γη, ο Άρης, η Αφροδίτη, ο Ερμής, ο Κρόνος, ο Ουρανός, ο Ποσειδώνας, η Σελήνη, όπως και χιλιάδες άλλα αστέρια και πλανήτες, μας κλείνουν το μάτι να τους ακολουθήσουμε στο υπέροχο αυτό ταξίδι.

Τα παιδιά θα προσέρχονται στο Μουσείο και θα αποχωρούν συνοδευόμενα από έναν γονέα ή κηδεμόνα, ο οποίος αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη συμμετοχής του παιδιού του στο θερινό εργαστήρι.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο στο τηλέφωνο 27950- 31630 (καθημερινά 10:00-18:00, εκτός Τρίτης).

 

Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης

Κεφαλάρι Αϊ-Γιάννη, 220 07 Δημητσάνα

Τ: 27950 31630 | piop.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.