Θεωρίες συνωμοσίας...

Θεωρίες συνωμοσίας...

Μάρτιος 05, 2015 - 18:36
7 σχόλια

...κατακλύζουν το Δημαρχείο!

Ψίθυροι ακούγονται στο δημαρχείο. Όχι, δεν τους ακούνε όλοι. Μόνο ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του έχουν την τιμή. Ψίθυροι από το υπερπέραν φτάνουν στα αφτιά τους. Ότι οι δημότες -μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς, εκπρόσωποι φορέων, μανάδες, παιδιά, όσοι ζουν και εργάζονται στην πόλη- είναι υποκινούμενοι. Κινητοποιούνται επειδή υποκινούνται από συνωμότες, άπιστους, κόρακες τρισάθλιους που λιγουρεύονται τον δημαρχικό θώκο και παρασύρουν τους πολίτες!

Όλοι οι μεγάλοι άνδρες της Ιστορίας άκουγαν «φωνές». Όλοι όσοι κατείχαν θώκους, ένιωθαν αυτόν τον φόβο της συνωμοσίας να πλανάται σε ανάκτορα και κοινοβούλια, σε παλάτια και πρωθυπουργικά μέγαρα, στα μπαλκόνια που έβγαιναν να μιλήσουν. Φοβούνταν τον λαό, επειδή φοβούνταν μη και κάποιος αντίπαλος τον ξυπνήσει και τον ξεσηκώσει. Διότι από μόνος του ο λαός, πού να ξεσηκωθεί...

Έτσι και η δημοτική μας αρχή. Βλέπει παντού υποκινητές του λαού του εναντίον της. Δηλαδή, σου λέει, δεν μπορεί να ξύπνησαν μόνοι τους και να θέλουν μια πόλη καθαρή, που να μην ζέχνει! Όχι! Τόσες διαμαρτυρίες δεν δικαιολογούνται! Πάει, τελείωσε, είναι υποκινούμενοι όλοι! Από αντιπάλους, ναι,ναι, από αντιπάλους που πριονίζουν τις καρέκλες τις οποίες ακόμα δεν έχουν προλάβει να ζεστάνουν. Διότι η δημοτική αρχή κάνει πολύ καλά τη δουλειά της και δεν έχουν λόγο να παραπονούνται! Τι, δηλαδή, επειδή είπε ο δήμαρχος ότι είχε τη λύση στο τσεπάκι; (Θα είναι στο άλλο σακάκι, το καλοκαιρινό, εκείνο των εκλογών...)

Δηλαδή, για τον δήμαρχό μας και το περιβάλλον του, δεν είμαστε πολίτες που διεκδικούν ποιότητα ζωής. Δεν είμαστε δημότες που πληρώνουμε έναν σκασμό ανταποδοτικά τέλη και για ανταπόδοση λαμβάνουμε αέρα κοπανιστό με εσάνς βρώμας. Είμαστε υποκείμενα υποκινούμενα, παρακινούμενα, κακώς διαμαρτυρόμενα, τελικώς αντικείμενα και πιόνια σε μια θεωρία συνωμοσίας που εξυφαίνεται εναντίον της καλής δημοτικής αρχής. Τι κι αν οι αρουραίοι που κόβουν βόλτες στην πόλη σε λίγο θα κάθονται για το μεσημεριανό μαζί μας στο τραπέζι;

Το ότι διοργανώνεται η πρώτη, εξ όσων θυμάμαι, σοβαρή διαμαρτυρία με τη συμμετοχή όλων των φορέων, που δεν έφαγαν το «τυράκι» της προσωρινής δεκαπενθήμερης αποκομιδής και ζητούν μόνιμη λύση για την πόλη, προφανώς δεν τους λέει τίποτα. Το ότι πρώτη φορά σηκώθηκε ο κόσμος της Τρίπολης και απαίτησε το αυτονόητο, δεν τους λέει τίποτα. Το ότι οι δημότες αντιλαμβάνονται σιγά-σιγά ότι και οι προηγούμενες δημοτικές αρχές ολιγώρησαν και οδήγησαν την πόλη κάθε τρεις και λίγο να βρίσκεται σε έκτακτη ανάγκη, δεν τους λέει τίποτα.
Η κοινή λογική που οδηγεί τον κόσμο στη διαμαρτυρία είναι η μόνη υποκίνηση για την κινητοποίηση των δημοτών. Μπορεί, αν θέλει, ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή, να επιλέξει να τα βάλει μαζί της. Ούτως ή άλλως, είναι χαμένοι από χέρι...

Γαλανιάδη Εύα
 

Ειδήσεις: 
Tags: 

7 Σχόλια

Η αυριανή συγκέντρωση οφείλει να είναι μεγάλη, δυναμική και ειρηνική. Δεν μπορεί κανείς να υπονομεύσει αυτή την πρωτοβουλία ούτε να τη σφετεριστεί. Δεν θα τους το επιτρέψουμε!

Πες τα χρυσόστομη!Θα είμαι κι εγώ εκεί κι ας ρίχνει καρεκλεςοπωςλενε μερικοί για να χαλάσουν την πορεία!το ζήτημα είναι παρά πολυ σοβαρό και είτε βρέχει είτε χιονίζει πρέπει όλοι να δώσουμε το παρόν!ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΝΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΜΑΣ!

Και πολυ light τα λετε κυρια Γαλανιαδη. Πειτε μου ποιος αλλος δημαρχος σε οποιαδηποτε πολη με τοσα σκουπιδια στους δρομους και να κοβουν βολτες αρουραιοι, θα ηταν ακομα στην θεση του. Δεν εχουν ουτε το σθενος να παραιτηθουν οι ανικανοι

--- αισχος (χωρίς επαλήθευση) στις Πέμ, 05/03/2015 - 21:27----------. << Δεν εχουν ουτε το σθενος να παραιτηθουν οι ανικανοι>>.Αν παραιτηθούν μετά τι;;;να αναλάβει ο άχρηστος προηγούμενος;;;;απο.... μ......σε...μ......θα πηγαίνουμε;;;;ΟΧΙ.Να τους ξεφτιλίσουμε (Δήμαρχο και Περιφερειάρχη) με τα συνθήματα μας στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας......Ανοχή τέλος.

Ωραία τα γράψατε κα Γαλανιάδη, ωραία και τα σχόλια των υπολοίπων, αλλά είναι για ανθρώπους με αξιοππρέπεια και ήθος. Αυτά τα γομάρια δεν τα αγγίζουν τέτοιες συμπεριφορές, καλύτερα να βάλουμε τίποτα τραμπούκους από άλλες πόλεις ή και χώρες να τους μπαουλιάσουν στο ξύλο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.