Θεοδωρικάκος: Ο κ. Τσίπρας υποτιμά τη μνήμη των Ελλήνων

Θεοδωρικάκος: Ο κ. Τσίπρας υποτιμά τη μνήμη των Ελλήνων

Σεπτέμβριος 15, 2019 - 14:03
4 σχόλια

Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να υποτιμά τη νοημοσύνη και την κρίση των Ελλήνων, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, στον Σκάι, σχολιάζοντας την ομιλία του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ. Ο υπουργός υπογράμμισε ότι ούτε μία συγγνώμη δεν έχει ζητήσει ο κ. Τσίπρας για το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησής του, με το οποίο οδήγησε τη χώρα στον γκρεμό.

«Δεν ξεχνάμε, προχωράμε μπροστά», είπε ο κ. Θεοδωρικάκος, σημειώνοντας ότι με την πολιτική του ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφερε ελπίδα και ενότητα στους Έλληνες.

Ακόμα, κάλεσε τον κ. Τσίπρα να εγκαταλείψει την εμμονή του στην απλή αναλογική για να αποφύγει η χώρα την ταλαιπωρία των διπλών εκλογών, λόγω της απλής αναλογικής.


4 Σχόλια

Ο Τσίπρας υποτιμά τη νοημοσύνη των Ελλήνων, άρα ο Μητσοτάκης την υπερτιμά. Μάλιστα, κ. Θεοδωρικάκο μας. Κατά τα άλλα, στο σπίτι όλοι καλά;

Δυστυχώς δεν υποτιμάει ο Αλέκσης. Ξέρει ότι η πλειοψηφία όσων ψηφίζουν είναι κοντά στα μέτρα του, γι'αυτό φέρεται τόσο θρασύδειλα.

ΝΑΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ ΜΑΣ , ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΡΟΦΗ . ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ . ΝΙΣΑΦΙ !

Πώς τον λέγανε μωρέ εκείνο τον κουκουέ που είχε γίνει θεωρητικός της χούντας, πώς τον λέγανε;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.