Θεοδωρικάκος και Κωστούρος εγκαινίασαν το Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στο Ναύπλιο

Θεοδωρικάκος και Κωστούρος εγκαινίασαν το Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στο Ναύπλιο

Ιανουάριος 11, 2020 - 10:11
0 σχόλια

eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Ναύπλιο τα εγκαίνια του Πολυχώρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Ολοκληρωμένου Προγράμματος «Νέα Γενιά Ανακύκλωσης» του Υπουργείου Εσωτερικών από τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Συλλογικού Συστήματος ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.

Το Ναύπλιο είναι μια από τις πέντε πόλεις (Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Ιωάννινα και Άνδρος ) που μετέχουν στο πιλοτικό πρόγραμμα «Νέα Γενιά Ανακύκλωσης».

Τα εγκαίνια του Πολυχώρου, του πρώτου εκτός Αττικής,  έγιναν στο Λιμάνι της πόλης (νέος σταθμός ΟΣΕ), παρουσία του Μητροπολίτη Αργολίδος  Νεκταρίου, του Υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου, του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και του Δημάρχου Ναυπλιέων  Δημήτρη Κωστούρου. 

Παρόντες ήταν, επίσης, ο  βουλευτής Αργολίδος του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Πουλάς, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Σχοινωχορίτης,οι δήμαρχοι Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, Επιδαύρου Αναστάσιος Χρόνης, Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Οργάνωσης Ανακύκλωσης Νίκος Χιωτάκης, ο Σύμβουλος του Πρωθυπουργού για θέματα περιβάλλοντος Γιώργος Κρεμλής, ο περιφερειακός σύμβουλος Τάσος Γανώσης, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Τάσσος Χειβιδόπουλος, η πολιτευτής Ελένη Παναγιωτοπούλου, δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι μαθητές της Ε και Στ’ τάξης των δημοτικών σχολείων του Ναυπλίου και η Περιβαλλοντική Ομάδα του 2ου Γυμνασίου.​

Δείτε βίντεο και δηλώσεις στο argolidaportal.gr


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.