Θεοδωρικάκος: Το Δημόσιο πρέπει να είναι μικρό, αλλά δεν θα γίνουν απολύσεις

Θεοδωρικάκος: Το Δημόσιο πρέπει να είναι μικρό, αλλά δεν θα γίνουν απολύσεις

Νοέμβριος 12, 2019 - 18:01
1 σχόλια

Ο υπουργός Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκος σε συνέντευξή του σε κανάλι διαδικτυακής τηλεόρασης, επεσήμανε ότι η κυβέρνηση τάσσεται υπέρ της ανάπτυξης της ιδιωτικής οικονομίας και κατά των μαζικών προσλήψεων και της νέας υπερδιόγκωσης του Δημοσίου. «Το Δημόσιο θα πρέπει να είναι μικρό, όσο χρειαζόμαστε», επισήμανε ο κ. Θεοδωρικάκος, διαβεβαιώνοντας, παράλληλα, ότι δεν πρόκειται να γίνουν απολύσεις.

Ακόμα, όπως είπε ο υπυργός, το πρώτο εξάμηνο του 2020 αναμένεται να είναι έτοιμο για τη Βουλή το νομοσχέδιο ενίσχυσης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με μεταφορά αρμοδιοτήτων από την κεντρική διοίκησης προς τους δήμους και τις περιφέρειες με τα αναλογούντα κονδύλια και προσωπικό,

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Έχει ήδη υπερδιογκωθεί με την κοινωφελή εργασία. Για κοιτάξτε την επιδοτούμενη εργασία σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας, μήπως και κινηθεί κάτι, είτε με προσλήψεις σε αυτές είτε με την ίδρυση νέων επιχειρήσεων.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.