Θεοδωρακόπουλος: Η παράταξη Σμυρνιώτη έχει ξεπεράσει κάθε όριο πολιτικής αλητείας

Θεοδωρακόπουλος: Η παράταξη Σμυρνιώτη έχει ξεπεράσει κάθε όριο πολιτικής αλητείας

Απρίλιος 08, 2016 - 12:15
30 σχόλια

Με δημοσίευσή του σε σελίδα κοινωνικής ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γιώργος Θεοδωρακόπουλος αναφέρει:

"Η παράταξη Σμυρνιώτη, έχει ξεπεράσει τα όρια της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ.

Βιομηχανία εξαπόλυσης λάσπης κατά παντός έχουν συστήσει προσπαθώντας να δημιουργήσουν εντυπώσεις!

Σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Τάσος Κακλαμάνος, ξεμπρόστιασε ως ΨΕΥΤΗ τον Γιάννη Σμυρνιώτη περί πλαστογραφίας.

Ομοίως πράττουν και στο Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας. Ο κ. Κοσκινάς και ο κ. Ζορμπαλάς, δημόσια παραδέχθηκαν ότι 2 φορές δεν ήρθαν στο ραντεβού που είχαν κλείσει για να ενημερωθούν στο γραφείο μου, ενώ παράλληλα λειτουργώντας ΑΝΩΝΥΜΑ διαρρέουν λάσπες και ψεύδη ότι δεν τους ενημερώνω. Όλα αυτά έγινα παρουσία των Συμβούλων της Δημοτικής Κοινότητας και δημοσιογράφων.

Με συνεχείς αποχωρήσεις από τα συμβούλια και του Δημοτικού Συμβουλίου και του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας, προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Ντροπή! Το ψεύδος και η συκοφαντία δεν είναι πολιτική στάση είναι ΑΛΗΤΕΙΑ!"

 

Ο παράταξη Σμυρνιώτη, έχει ξεπεράσει τα όρια της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ.Βιομηχανία εξαπόλυσης λάσπης κατά παντός έχουν συσ...

Δημοσιεύτηκε από Γιώργος Θεοδωρακόπουλος στις Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016


30 Σχόλια

Στην τελευταία συνεδρίαση της δημοτικής κοινότητας που έγινε στις 6/4/2016, ο Θεοδωρακόπουλος δεν ενημέρωσε για άλλη μια φορά τα μέλη της δημοτικής κοινότητας, παρόλο που ο ΙΔΙΟΣ είχε δηλώσει ότι όποιος θέλει μπορεί να τον επισκεφτούν στο γραφείο του. Μάλιστα εκτός μικροφώνου , όταν ο Ζορμπαλάς και ο Κοσκινάς του ζήτησαν να ενημερωθούν, ο Θεοδωρακόπουλος στράφηκε εναντίον τους με ύβρεις και άσχημους χαρακτηρισμούς. Τι κρύβει; Τι φοβάται;

Γιώργο, τα λεφτά της πάγιας προκαταβολής δεν είναι δικά σου, είναι των πολιτών και οφείλεις να μας αποδείξεις που δαπανήθηκαν. Ευχόμαστε να δαπανήθηκαν για την πόλη και όχι να μπήκαν στη τσέπη.

Θεοδωρακόπουλε θα παρακολουθούμε το θέμα και να είσαι σίγουρος ότι στο τέλος θα μάθουν οι πολίτες την αλήθεια.

O Θεοδωρακόπουλος, στο Δελτίο Τύπου που είχε δώσει στην δημοσιότητα στις 26/1/2016, είχε δηλώσει αυτούσια τα παρακάτω: ”Τέλος, είμαι στην διάθεση όλων των Δημοτών της Τρίπολης, που θα ήθελαν να ενημερωθούν για τις μικρο επεμβάσεις στην Δημοτική Κοινότητα καθώς και για τον έλεγχο των σχετικών παραστατικών. Μέχρι σήμερα δεν τα εχει δεί κανένας απο την αντιπολίτευση τα τιμολογια γιατι δεν απαντας σε κανεναν Γιωργο?

Εδώ και 15 ημέρες, οι κ.κ. Ζορμπαλάς και Κοσκινάς, ζητούν τηλεφωνικά επανειλημμένα συνάντηση στο γραφείο του Προέδρου Θεοδωρακόπουλου για να ενημερωθούν για το επίμαχο θέμα αλλά ο Πρόεδρος δεν τους απαντά….

ΡΕ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΕ ΠΟΤΕ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΗΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ????

ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΟΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ??? ΠΑΛΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ

ΟΛΟΙΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΑΥΛΗ ΚΑΤΑ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΑ ΒΡΕ ΓΙΑΝΝΗ . ΤΟΣΟ ΑΘΩΑ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ . ΑΣΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ.

ΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΛΛΑΜΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΟ ΦΑΙΣ ΜΠΟΥΚ ΚΑΜΙΑ ΜΑΚΑΚΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΑΙΜΟΥΣ.

ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ?? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ??? ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟ;

Ο δημαρχος με του χχχαμηλου επιπεδου συνεργατες που εχει επιλεξει μην περιμενεις υψηλου επιπεδου αποτελεσμα!!! Απο όπου πήδηξει η γίδα θα πηδήξει και το κατσίκι. Το κατσίκι ειναι ο Θεοδωρακόπουλος.

ΑΑΑ ΡΕ ΓΙΩΡΓΗ ΗΘΙΚΟΛΟΓΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΡΑΖΕΣ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ . ΛΟΥΣΟΥ ΤΑ ΤΩΡΑ

Εμπρος διώξε τη λάσπη που πετούν επάνω σας οι αλήτες , κάνε αυτο που ξερεις να κάνεις καλύτερα απ' όλους ........ τι λασπωτήρας θα ήσουν άλλωστε!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΨΗΛΕ ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΜΠΟΙ ΣΟΥ!!!!!!!! ΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΡΥΒΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.

Γιώργο μια μαντινάδα θα σου πω: Τα παντελόνια σήμερα Πολλοί ειναι που φορούνε Μα λίγοι ειναι αρσενικοί Που ξέρουν και τιμούνε

Θεοδωρακόπουλε δώσε άμεσα τα στοιχεία διαχείρισης της πάγιας προκαταβολής στους Συμβούλους μας στη Δημοτική Κοινότητα κ.κ. Παν. Κοσκινά και Στ. Ζορμπαλά, όπως δημόσια έχεις δεσμευτεί, εκτός και αν τα έχεις στείλει για αντίγραφα στο ίδιο τυπογραφείο που «τυπώνει» ο κ Κακλαμάνος το πόρισμα των ορκωτών.

ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΕ ΕΑΝ ΕΙΧΕΣ ΠΕΤΣΑ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ................ ΑΙΣΧΟΣ!!!

ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

Ρε Θεοδωρακόπουλε προεκλογικά είχες κάνει σημαία την ΔΙΑΥΓΕΙΑ, την ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στον Δήμο Τρίπολης κατηγορώντας με ψέματα την προηγούμενη δημοτική αρχή. Τώρα γιατί κρύβεις τα τιμολόγια απο την αντιπολίτευση; Γιωργο καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.

Θεοδωρακόπουλε πες στην αντιπολίτευση πως θα βάλεις ορκωτούς λογιστές να ελέγξουν τα τιμολόγια της δημοτικής κοινότητας για περισσότερη διαφάνεια και να μπει το μαχαίρι στο κόκαλο όπως έκανε ο Παυλής με την ΚΕΔΗΤ έτσι θα κερδίσεις αρκετό χρόνο μέχρι να δεις τι θα κάνεις.

O Θεοδωρακόπουλος, στο Δελτίο Τύπου που είχε δώσει στην δημοσιότητα στις 26/1/2016, είχε δηλώσει αυτούσια τα παρακάτω: ”Τέλος, είμαι στην διάθεση όλων των Δημοτών της Τρίπολης, που θα ήθελαν να ενημερωθούν για τις μικροεπεμβάσεις στην Δημοτική Κοινότητα καθώς και για τον έλεγχο των σχετικών παραστατικών. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Μετά απο 3 μήνες τίποτα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.