Θεοδωρακόπουλος: Γίνεστε αστείος, κύριε Σμυρνιώτη

Θεοδωρακόπουλος: Γίνεστε αστείος, κύριε Σμυρνιώτη

Ιανουάριος 16, 2017 - 20:53
17 σχόλια

Απάντηση στη δημοσίευση που έκανε ο Γιάννης Σμυρνιώτης θέλησε να δώσει ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γιώργος Θεοδωρακόπουλος.

Ο κ. Σμυρνιώτης είχε σχολιάσει την ακύρωση της κανονιστικής από την Αποκεντρωμένη κάνοντας λόγο για Δον Κιχώτη και για Σάντσα Πάντσα, για τον δήμαρχο Δημήτρη Παυλή και τον κ. Θεοδωρακόπουλο αντίστοιχα (δείτε ΕΔΩ). Τώρα ο κ. Θεοδωρακόπουλος απάντησε και αναφέρεται στον... λάτρη των παραμυθιών κ. Σμυρνιώτη.

Αναλυτικά έγραψε:

"Μιας και ο κ. Σμυρνιώτης είνα λάτρης των παραμυθιών.

Κύριε Σμυρνιώτη, δικά σας λόγια:

1) Θα κερδίσουμε τις εκλογές με 60%
2) Θα ακυρωθούν οι εκλογές στο Δικαστήριο
3) Θα ακυρωθούν οι εκλογές στο ΣΤΕ (Δεν ξέρω αν περιμένετε και απάντηση από τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια)
4) Οι πεζοδρομήσεις είναι δικό μου έργο (όταν το έργο εντάχθηκε και χρηματοδοτήθηκε και παραδόθηκε έτοιμο προς υλοποίηση από τις Δημαρχίες Κοτσιάνη και Σωτηρόπουλου)
5) Εντάξαμε μελέτες στην θητεία μας (ενώ έχουν απενταχθεί όλες)
6) Δεν έκανα αναθέσεις επί θητείας μου
7) ελέγχω την παράταξη μου
8) Θα ξανακατέβω στις εκλογές
9) Θα ξαναγίνω Δήμαρχος

Αν ψάχνετε για Δον Κιχώτες και Σάντσο Πάντσας, καλύτερα κοιτάτε τον καθρέφτη σας!

ΥΓ: Μη βιαστείτε να φύγετε από τον καθρέφτη, γιατι θα διακρίνετε και άλλους πρωταγωνιστές όπως τον Γκόρτσο και τον Τζόι από την σειρά τα "Φιλαράκια" (τον τύπο που όλοι γελάνε μαζί του, αλλά στα σοβαρά θέματα κάνουν σαν να μην υπάρχει) και με τον τρόπο που προσπαθείτε να γίνετε αστείος μήπως δείτε και άλλες φιγούρες του θεάτρου σκιών."

Ειδήσεις: 

17 Σχόλια

Γιωργάκο ( Σαντσιο) τα σκέφτηκες ολα μόνος σου αυτά που έγραψες η σε βοήθησε το φιλαράκι - συνεταιράκι σου που γράφετε μαζί στο μεγάλο "blog της περιοχής" σύμφωνα με δικές δηλώσεις. Γιωργο ο κόσμος το εχει τούμπανο και εσυ κρυφό καμάρι ξερεις εσύ......

Έλα ρε Θοδωρακοπουλος! Για τον ΓΙΑΝΝΑΚΗ μην μιλάς έτσι!! Ο άνθρωπος εχει γεννηθεί χα χας.....

ΡΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΑ ΡΗΧΑ ΠΙΑΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΣΟΥΠΑ.

Εχετε απόλυτο δίκαιο κύριε Θεοδωρακόπουλε. Ο Σμυρνιώτης πήρε έτοιμες τις μελέτες των προηγουμένων δημάρχων που τις μελέταγαν και τις μελέταγαν για καμια 20αριά χρόνια και τι έκανε? απλά έφτιαξε τους πεζοδρόμους και την έρμη την πλατεία Αρεως. Σπουδαία τα λάχανα. Και σίγουρα δεν μπορεί σε καμία των περιπτώσεων να συγκριθεί με τη δική σας φανταστική διακυβέρνηση που έχει μεγαλουργήσει σε 2 σπουδαία και φλέγοντα ζητήματα, να υπερδιπλασιάσει τις λακκούβες της πόλης και, φυσικά, να κατηγορεί το Σμυρνιώτη για ανικανότητα. Ειστε πλέον ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ και όχι αντιπολίτευση, ξυπνήστε επιτέλους!!

Ωραίο επίπεδο ρε!!! Δημοτικός σύμβουλος να σου πετύχει!!!! Μόνο για γέλια είστε και για τίποτα άλλο. Κοίταξε ρε να κλείσετε καμία λακκούβα που σπάσαμε τα αυτοκίνητά μας και θα σας στείλουμε τους λογαριασμούς.

Ο κουλουράς λέει φρέσκα κουλουράκια. Μιας και πιάσαμε τα παραμύθια ας πούμε και καμιά παροιμία. Το αν η προηγούμενη δημοτική αρχή κατά την άποψή σας δεν έκανε έργο αυτό δεν δικαιολογεί την ανυπαρξία την δικιά σας. Δεν αποτελεί δικαιολογία καταλάβατε. Συγκρινόμαστε με το καλύτερο και όχι με το χειρότερο. Όταν επικοινωνείτε με τον λαό αυτής της πόλης πρέπει να του λέτε τι κάνατε εσείς γι αυτόν και όχι τι δεν έκαναν οι άλλοι. (αυτό το γνωρίζει άλλωστε) όταν μας κατηγορούν για οτιδήποτε απαντάμε επί της ουσίας για να αποστομώσουμε τους κατηγόρους μας(αν μπορούμε βέβαια αλλιώς σιωπούμε).

Αυτος ο Σάντσιος άρχισε πάλι να πετάει λάσπες. Δεν ειναι τυχαίο που τον αποκαλούν "λασποτήρα" στην πιάτσα.

ρε εισαστε και οι μεν και ι δεν καλοι ................για σφαλιαρες εισαστε ΟΛΟΙ νυν καιπροην εκει στη δημαρχια

Δεν μας λες βρε Σάντσιο σαν πολλοί μετασχηματιστές δεν "κάηκαν" και "αντικαταστάθηκαν" από την πάγια προκαταβολή σου (?) τι λεει ο Τ'οτσης για ολα αυτα?

Σάντσιο καλό θα ήταν να ανατρέχεις και να παρουσιάζεις συγκεκριμένες δημόσιες τοποθετήσεις του Σμρνιώτη ή έγγραφα που αφορούν τις εντάξεις και υλοποιήσεις των έργων που αναφέρεσαι αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι να "τεκμηριώσεις" τις παραληρηματικές ασυναρτησίες σου.

Φαρμάκι έχω στην ψυχή φέρνει μαυρίλα θολερή στα στήθια μου νύχτα αξημέρωτη ξανά με το πιοτό της με κερνά εβίβα μου σκοτάδι πίνω για πιοτό πω πω πω πω... ντέφι της λύσσας μου κρατώ πω πω πω πω... και το μυαλό μου είναι θολό πω πω πω πω... Τρέλα τρέλα... και το μυαλό σου είναι θολό και το δικό της πιο λειψό σας εθολώσαν τα ** γεια σου Φανφάρα **...Σάντσιο Θεοδωράκοπουλε

Γιωργάκη οι δρόμοι της Τρίπολης δεν θυμίζουν πόλη που είναι πρωτεύουσα νομού, αλλά χωριό τριτοκοσμικής χώρας και εσύ που έχεις εκλεγείς πρόεδρος τι κάνεις για αυτό; Σε έφαγε και εσένα το καλάμι μέρα νύκτα καβάλα είσαι.

Έχετε πάρει χαμπάρι κ.Θεοδωρακόπουλε ότι δεν είναι δημοτική αρχή ο κ. Σμυρνιώτης, ούτε εσείς αντιπολίτευση, για να απαντάτε κατ' αυτόν τον τρόπο στα όσα σας καταλογίζει ο κ. Σμυρνιώτης; Και στο κάτω-κάτω, ο Σμυρνιώτης είναι αντιπολίτευση, αυτή είναι η δουλειά της αντιπολίτευσης, να κράζει, εσείς τί ακριβώς έχετε να παρουσιάσετε 2,5 χρόνια, δεν μας λέτε να μάθουμε; Και βέβαια η πεζοδρόμηση του κέντρου και η πλατεία Άρεως είναι έργα Σμυρνιώτη, γιατί αυτός τα υλοποίησε από τις μελέτες που ήταν στα συρτάρια. Το ίδιο θα πιστωνόταν και σε σας αν το κάνατε. Άντε ρούφα τ' αβγό σου τώρα, λασπωτήρα...

Νάτος ο Σάντσιο Πάντσια (Ιπποκόμος του Παυλή) έβγαλε και γλώσσα και λεει οτι του κατεβαίνει Δεν μας λεει τίποτα ομως για μετασχηματιστές δεν "κάηκαν" και "αντικαταστάθηκαν" τι έγινε τελικά Γιωργάκη; Θα μάθουν σύντομα ολοι τι έγινε και θα γελάσει καθε πικραμένος. Πισω εχει η αχλάδα την ουρά Γιωργάκη !

Εσύ ρε φίλε που γράφεις από το πρωί ως ανώνυμος, αλλά και με διάφορα ονοματάκια (κώστας, βάγγος κλπ), κόψε λίγο, γιατί καρφώνεσαι. Σάντσο λέγεται ο ήρωας. Όχι Σάντσ-ι-ο που γράφεις και ξαναγράφεις, αστοιχείωτε. Και για να μην παρεξηγηθούμε, απεχθάνομαι τον Θεοδωρακόπουλο και το αφεντικό του πιο πολύ από σένα...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.