Θεοδωράκης: Θα κρατάμε αποστάσεις από συμφέροντα και συντεχνίες

Θεοδωράκης: Θα κρατάμε αποστάσεις από συμφέροντα και συντεχνίες

Σεπτέμβριος 20, 2015 - 22:45
0 σχόλια

Ο κ. Στ. Θεοδωράκης, επικεφαλής του Ποταμιού, στις δηλώσεις του, φανερά πικραμένος από το αποτέλεσμα, ανέφερε: 

«Πιστεύαμε ότι η χώρα μπορούσε να αλλάξει πορεία, αλλά, τελικά, επιστρέφουμε στον Γενάρη. Το Ποτάμι είναι πολύ μακριά από τους στόχους του και αυτό μας δημιουργεί τους αναγκαίους προβληματισμούς για τα λάθη, που ανήκουν στον επικεφαλής του. Δεν είμαστε αισιόδοξοι με αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά θα είμαστε στην αντιπολίτευση. Ελπίζουμε με το 4% που μας έδωσε αυτή τη φορά ο ελληνικός λαός, να φανούμε εξίσου χρήσιμοι. Η αποχή πρέπει να απασχολήσει το σύνολο του πολιτικού συστήματος».

«Η ευθύνη βαραίνει κυρίως τον επικεφαλής και θα δούμε τι πρέπει να αλλάξει. Θα πρέπει να πω ότι νιώθω βαθιά υποχρέωση στους πολίτες που άντεξαν αυτήν την πίεση και μας έδωσαν το 4%. Το Ποτάμι δεν έχει επαγγελματικά στελέχη και μηχανισμούς. Ηττηθήκαμε πολύ στην Περιφέρεια και δεν μπορέσαμε να περάσουμε εκεί το μήνυμά μας. Το μεγάλο ''ευχαριστώ'' είναι προς τους εθελοντές μας».

Ακολούθως, και ερωτηθείς αν έχει μιλήσει με τον κ. Τσίπρα, ανέφερε: «Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσω με τον κ. Τσίπρα. Του την αναγνωρίζω την επιτυχία, αλλά ελπίζω να σκεφτεί αυτή τη φορά λίγο καλύτερα για τη χώρα και ελπίζω να είναι σοφότερος αυτή τη φορά».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.