Θεοδωράκεια 2018: ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία (pics)

Θεοδωράκεια 2018: ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία (pics)

Μάιος 21, 2018 - 22:00
0 σχόλια

Με το μήνυμα «ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία», 100 αθλητές από την Αθήνα και πολλές άλλες περιοχές της Ελλάδας έτρεξαν στην διαδρομή Ζάτουνα – Βαλτεσινίκο, μήκους 24,3 χιλ. προς τιμήν του μεγάλου μας συνθέτη και αγωνιστή Μίκη Θεοδωράκη.

Ο λαϊκός αγώνας δρόμου «Θεοδωράκεια 2018» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Μαΐου 2018, διοργανώθηκε για 8η χρονιά από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ), τον Δήμο Γορτυνίας και την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) με την υποστήριξη εθελοντών μαθητών από τα σχολεία της Βυτίνας, Βαλτεσινίκου και Δημητσάνας, του Σώματος Εθελοντών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του ΕΕΣ-παράρτημα Τρίπολης, αλλά και την πολύτιμη βοήθεια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι αθλητές απήγγειλαν τον όρκο τους και η εκκίνηση δόθηκε στις 10.30 π.μ. στη Ζάτουνα από τον Δήμαρχο Γορτυνίας κ. Γιάννη Γιαννόπουλο. Ακολουθώντας την διαδρομή Δημητσάνα-Καρκαλού-Καμπέας-Σανατόριο Μάνας, όλοι οι δρομείς τερμάτισαν στην πλατεία του Βαλτεσινίκου καταχειροκροτούμενοι από τους κατοίκους και τις παριστάμενες αρχές. Ακολούθησαν οι απονομές αναμνηστικών μεταλλίων και διπλωμάτων συμμετοχής. Τα έπαθλα των νικητών απένειμαν ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Γιάννης Γιαννόπουλος, η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΓ κ. Μαρίνα Διαμαντοπούλου, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Βαλτεσινίκου κ. Θεόδωρος Ρέπας, ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου κ. Ευάγγελος Φωτόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αρκαδίας κ. Χρήστος Καμπύλης και ο εκτελών χρέη Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Γορτυνίας κ. Γεώργιος Οικονόμου. Οι δρομείς παράλληλα με τον αγώνα, απόλαυσαν το πανέμορφο και ανοιξιάτικο αρκαδικό τοπίο με τις ιδανικότερες καιρικές συνθήκες.

Νικητές του αγώνα αναδείχτηκαν: Κατηγορία ανδρών Πρώτος ο Αλέξης Γεωργούλιας από την Ανατολή Νέας Ιωνίας, με χρόνο 1:53:19 Δεύτερος ο Αθανάσιος Σανέτσης ανεξάρτητος δρομέας με χρόνο 1:54:24 Τρίτος ο Χρήστος Σαμέρας από τον ΣΔΥ Αθήνας με χρόνο 1:54:38 Κατηγορία των γυναικών Πρώτη είναι η Σταυρούλα Μπάκα από το ΣΔΥ Μεσσηνίας με χρόνο 2:11:43, Δεύτερη η Κατερίνα Πρισαράκου από τις Μαραθωνοδρόμους Αργολίδας, με χρόνο 2:18:30 Τρίτη η Μάγδα Πουλημένου από τον ΣΔΥ Αθήνας με χρόνο 2:20:51 Στην οργανωτική επιτροπή ήταν η κ. Ελένη Μπερτσάτου, πρόεδρος του ΣΔΥΑ και ο κ. Κώστας Παναγούλιας.

Ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας(ΔΗΚΕΓ) εκφράζουν τις ευχαριστίες τους σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.