Θεοδωράκεια 2013- ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία

Θεοδωράκεια 2013- ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία

Απρίλιος 18, 2013 - 14:32

Ο Δήμος Γορτυνίας σε συνεργασία με το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ) και την υποστήριξη των Πολιτιστικών Συλλόγων Ζάτουνας και Βαλτεσινίκου καθώς και το Μουσείο Ζάτουνας «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ διοργανώνουν τον 4ο κατά σειρά ετήσιο Αγώνα Δρόμου επί ασφάλτου 24.300μ «ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ 2013».

Το μήνυμα του Αγώνα είναι «ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία», και σημειολογεί την επιστροφή των ανθρώπων στις αξίες της ζωής και τους αγώνες που γίνονται γι αυτές, και οι οποίες συναντώνται στο Αρκαδικό Ιδεώδες.

Διαδρομή του Αγώνα : Ζάτουνα – Βαλτεσινίκο

Απόσταση  : 24.300χλμ.

Περιγραφή Διαδρομής : Διασχίζοντας οι δρομείς τη μαγευτική βόρεια πλευρά του όρους Μαίναλον και ακολουθώντας την κεντρική οδική διαδρομή από το χωριό Ζάτουνα, περνώντας μέσα από Καρκαλού, Καμπέα και Σανατόριο Μάννας θα τερματίσουν στο χωριό Βαλτεσινίκο.

Σημείο εκκίνησης     : Χωριό Ζάτουνα (Δήμου Γορτυνίας)

Σημείο τερματισμού : Χωριό Βαλτεσινίκο (Δήμου Γορτυνίας)

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 19 Μαϊου 2013

Ώρα εκκίνησης : 10.30 π.μ.

Σημειώνουμε ότι η διαδρομή είναι μετρημένη, όπως επίσης καθ΄ όλο το μήκος της θα υπάρχουν σημεία ελέγχου με παρατηρητές.

Σταθμοί υδροδοσίας:

στο 4ο χλμ, στο 8ο χλμ, στο 11ο χλμ, στο 15ο χλμ, στο 19.5ο χλμ, και στον τερματισμό.

Έπαθλα:
Γενική Κατάταξη:
Θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι άνδρες νικητές και γυναίκες νικήτριες με Μετάλλια (χρυσό, ασημένιο, χάλκινο) καθώς και τα αντίστοιχα αναμνηστικά Διπλώματα
Σε όλους τους Δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθούν αναμνηστικά Διπλώματα και Μετάλλια.
Ο Αγώνας θα γίνει με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό πρόσφατα.

 

για το Δ/Σ του ΣΔΥΑ
Η Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας
Μπερτσάτου Ελένη     Τσατσαρούνος Βασίλης