«Θεματοφύλακας δημοκρατίας και νομιμότητας η Περιφέρεια Πελοποννήσου»

«Θεματοφύλακας δημοκρατίας και νομιμότητας η Περιφέρεια Πελοποννήσου»

Φεβρουάριος 07, 2017 - 18:56
0 σχόλια

«Αποτελεί θεμελιώδες και αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη, είτε είναι αριστερός, είτε δεξιός, είτε κεντρώος, είτε οτιδήποτε άλλο, να κάνει χρήση των δυνατοτήτων της πολιτείας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου αναφορικά με τη δίωξη του Δημάρχου Πατρέων και τόνισε ότι «έχουμε δώσει σκληρούς και πραγματικούς αγώνες για τη δημοκρατία και την τήρηση των νόμων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και σεβόμαστε τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης».

Αφού χαρακτήρισε ντροπή τη συμπεριφορά του επικεφαλής της παράταξης του ΚΚΕ στο Περιφερειακό Συμβούλιο, καθώς η μομφή του ενάντια στην Περιφερειακή αρχή δε συνάδει με τη νόμιμη πολιτεία, ο κ. Τατούλης τόνισε ότι «η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης δεν επέδειξε την ίδια ευαισθησία σε άλλες αντίστοιχες διώξεις μη μελών του ΚΚΕ, πόσο μάλλον στις διώξεις εναντίον του Περιφερειάρχη και στελεχών της Περιφερειακής αρχής». 
«Προκειμένου να καλύψετε το απόλυτο πολιτικό σας κενό και την αδυναμία σας να καταθέσετε πολιτικές προτάσεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο, προσπαθείτε να θέσετε διχαστικά διλήμματα τα οποία έχει απορρίψει η ιστορία προ πολλού και προπαντός οι πολίτες» δήλωσε τέλος ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης.

Δελτίο Τύπου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.