Θέματα ύδρευσης, περιβάλλοντος και Μελιτζάζ θα απασχολήσουν το ΔΣ της Ν.Κυνουρίας

Θέματα ύδρευσης, περιβάλλοντος και Μελιτζάζ θα απασχολήσουν το ΔΣ της Ν.Κυνουρίας

Ιούνιος 18, 2017 - 09:39
0 σχόλια

Πρόσκληση 14ης Συνεδρίασης Δ.Σ. Τετ-21-Ιουν

[Άρθρο 67 Ν. 3852 (ΦΕΚ 87 Α΄/07-06-2010)]

Με την παρούσα, προσκαλείσθε να συμμετέχετε στην (14/2017) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νότιας Κυνουρίας, η οποία θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα στο Λεωνίδιο (αίθουσα Βιβλιοθήκης) την (21η) Ιουνίου (2017) – ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, με θέματα της ημερήσιας διάταξης τα εξής:

 

Θέμα 1ο: Περί της εκλογής των υδρονομέων άρδευσης έτους 2017. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)

Θέμα 2ο: Περί της υπογραφής Προγραμματικής Σύμβασης του άρθρου 100 του Ν. 3852/2010 μεταξύ του Δήμου Νότιας Κυνουρίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης για την υλοποίηση του έργου «Ύδρευση Βασκίνας – Αη Γιάννη – Παλαιόχωρας, Δήμου Νότιας Κυνουρίας». (Εισηγητής: Μάνος Ηλίας)

Θέμα 3ο: Περί της:

α) υποβολής πρότασης χρηματοδότησης της Πράξης με τίτλο «Αναβάθμιση δικτύου ύδρευσης Δ.Κ. Λεωνιδίου Δήμου Νότιας Κυνουρίας» στην πρόσκληση [με κωδικό (ΠΕΛ 25), για την υποβολή προτάσεων στον Άξονα Προτεραιότητας 3 του Ε.Π. «Πελοπόννησος»] της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου,

β) έγκρισης υπογραφής της απαιτούμενης Προγραμματικής Σύμβασης του άρθρου 100 του Ν. 3852/2010 μεταξύ του Δήμου Νότιας Κυνουρίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου με αντικείμενο την άσκηση αρμοδιότητας υλοποίησης της ανωτέρω Πράξης για λογαριασμό του Δήμου Νότιας Κυνουρίας (Κύριος του Έργου) από τη Περιφέρεια Πελοποννήσου (Φορέας Υλοποίησης).

(Εισηγητής: κ. Δήμαρχος)

Θέμα 4ο: Περί της υπογραφής Προγραμματικής Σύμβασης του άρθρου 100 του Ν. 3852/2010 μεταξύ του Δήμου Νότιας Κυνουρίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης για την υλοποίηση του έργου «Αναβάθμιση δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Πουλίθρων, Δήμου Νότιας Κυνουρίας» και της ανάκλησης της 170/2016 αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)

Θέμα 5ο: Περί της έγκρισης σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Νότιας Κυνουρίας και της Αναπτυξιακής Πάρνωνα. Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ, για την υλοποίηση της μελέτης με τίτλο «Μελέτη αντιμετώπισης καταστροφών από φαινόμενα διάβρωσης Παραλίας Λάκκου Δ.Ε. Λεωνιδίου, Δήμου Νότιας Κυνουρίας». (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος)

Θέμα 6ο: Περί της έγκρισης σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Νότιας Κυνουρίας και της Αναπτυξιακής Πάρνωνα. Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ, για την υλοποίηση της μελέτης με τίτλο «Μελέτη δημιουργίας Σημείου Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στη θέση της ΕΕΛ». (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος)

Θέμα 7ο: Περί της έγκρισης σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Νότιας Κυνουρίας και της Αναπτυξιακής Πάρνωνα. Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ, για την υλοποίηση της μελέτης «Μελέτη Τοπογραφικής Αποτύπωσης Κοινόχρηστων Χώρων». (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος)

Θέμα 8ο: Περί της έγκρισης χορήγησης άδειας άσκησης στάσιμου υπαιθρίου εμπορίου για την εγκατάσταση καντίνας – αναψυκτηρίου στη θέση «Βρύση» Τ.Κ. Μαρίου. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)

Θέμα 9ο: Περί της έγκρισης διενέργειας πολιτιστικής εκδήλωσης «Φεστιβάλ Μελιτζάzz Λεωνιδίου» 5-9 Ιουλίου 2017. (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος)

Θέμα 10ο: Περί του καθορισμού των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για τις ημέρες διενέργειας των εκδηλώσεων του  φεστιβάλ Μελιτζάzz Λεωνιδίου 5-9 Ιουλίου 2017. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)

Θέμα 11ο: Περί του καθορισμού των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την διενέργεια του 5ου Τσακώνικου Δρόμου, στη Δ.Ε. Λεωνιδίου στις 24/6/2017. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)

Θέμα 12ο: Περί της τροποποίησης του Ο.Ε.Υ. Δήμου Νότιας Κυνουρίας. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)

Θέμα 13ο: Περί της συμπλήρωσης της 492/2012 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου (όπως έχει τροποποιηθεί με την 562/2013 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου), που αφορά τέλη και δικαιώματα κοιμητηρίων, προκειμένου να καθοριστεί το ύψος του τέλους αγοράς οστεοθυρίδας για το οστεοφυλάκιο του κοιμητηρίου της Αγ. Αναστασίας της Τ.Κ. Τυρού.  (Εισηγητής: Σωτηρόπουλος Μιχαήλ)

Θέμα 14ο: Περί παρατάσεως για ένα έτος της μισθώσεως δύο (2) όμορων ακινήτων στην ΤΚ Πουλίθρων για τη χρήση τους, ως υπαίθριος χώρος ελεύθερης στάθμευσης οχημάτων και εξουσιοδοτήσεως του κ. Δημάρχου για υπογραφή σχετικών συμφωνητικών παράτασης μισθώσεων. (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος)

Θέμα 15ο: Περί της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικ. έτους 2017 Δήμου Νότιας Κυνουρίας

Α) Τη δημιουργία του νέου Κ.Α.: 70-6117.002 με τίτλο: «Αμοιβές για έκδοση πιστοποιητικών ενεργειακής απόδοσης», ποσού 1.000,0€, με ισόποση  μείωση του Κ.Α. 40-6117 με τίτλο «Υπηρεσίες νομιμοποίησης αυθαιρέτων».

Β) Τη δημιουργία του νέου Κ.Α.: 70-6061.001 με τίτλο: «Παροχές ένδυσης», ποσού 4.000,0 €, με ισόποση μείωση του Κ.Α. 00-6056.002 με τίτλο «Ετήσια εισφορά υπέρ ΤΠΔΥ 25%».

Γ) Την Ενίσχυση του Κ.Α.: 30-6011 με τίτλο: «Τακτικές Αποδοχές (Υπηρεσία Τεχνικών Έργων)», ύψους 12.500,0 € και του Κ.Α.: 30-6051.001 με τίτλο: «Εισφορά υπέρ ΤΣΜΕΔΕ», ύψους 2.500,0 €, με ισόποση μείωση του Κ.Α. 00-6056.001 με τίτλο «Ετήσια εισφορά υπέρ ΤΕΑΔΥ 75%».

 (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος)

Θέμα 16ο: Περί της έγκρισης του 2ου ΑΠΕ και παράταση προθεσμίας για το έργο «Οστεοφυλάκιο Αγ. Αναστασίας Δ.Ε. Τυρού». (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος)

Θέμα 17ο: Περί της αποδοχής της παραχωρούμενων – μεταβιβαζόμενων και παραδιδόμενων στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας (ΤΚ Τυρού) και σε κοινή χρήση, οικοπεδικής λωρίδας επιφάνειας 35,53 τμ από τον κο Γιόσεφ Βάσυττλ (Josef Washuttl) του Γιόσεφ (Josef) και της Ελίζαμπετ (Elisabeth) προκειμένου το οικόπεδό του να χαρακτηριστεί οικοδομήσιμο. (Εισηγητής: Σωτηρόπουλος Μιχαήλ)

Θέμα 18ο: Επί αιτήσεως Αθλητικού Συλλόγου Παραλίας Τυρού Σαπουνακαιίκων «ο Απόλλων» σχετικά με επιχορήγηση για την κάλυψη εκδηλώσεων. (Εισηγητής: Σωτηρόπουλος Μιχαήλ)

Θέμα 19ο: Επί αποφάσεως Τοπικού Συμβουλίου της Τ.Κ. Πηγαδίου που αφορά την εγκατάσταση σκηνών και τη στάθμευση τροχόσπιτων ανεξέλεγκτα στη περιοχή «Φωκιανός». (Εισηγητής: Καρδάσης Δημήτριος)

Θέμα 20ο: Περί της λειτουργίας της ιστοσελίδας Δήμου Νότιας Κυνουρίας. (Εισηγητής: Σωτηρόπουλος Μιχαήλ)

Θέμα 21ο: Επί εισήγησης της Οικονομικής Υπηρεσίας περί διαγραφής τελών άρδευσης, λόγω λανθασμένης εγγραφής. (Εισηγητής: Διαμαντής Κωνσταντίνος)

Θέμα 22ο:  Περί της επιστροφής χρημάτων ως αχρεωστήτως εισπραχθέντων. (Εισηγητής: Διαμαντής Κωνσταντίνος)

Θέμα 23ο: Επί αιτήσεως Δημοτικού Συμβούλου και επικεφαλή της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Χείλαρη Νικολάου, με θέμα «Σοβαροί κίνδυνοι για τη δακοκτονία και τη φετινή χρονιά».(Εισηγητής: Χείλαρης Νικόλαος)

Θέμα 24ο:  Περί της έκδοσης ψηφίσματος για τις κλοπές στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Νότιας Κυνουρίας. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.  

Δημήτριος Κολινιώτης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.