Θέλει να λάμψει το «Άστρο» του στην Πόλη

Θέλει να λάμψει το «Άστρο» του στην Πόλη

Σεπτέμβριος 18, 2014 - 10:45
0 σχόλια

Η δίψα για ευρωπαϊκή  διάκριση μεγάλη

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για τον Αστέρα Τρίπολης  και απόψε το βράδυ στις 20:00 στην Κωνσταντινούπολη κάνει το ντεμπούτο του για πρώτη φορά στην ιστορία του σε ομίλους  ευρωπαϊκής διοργάνωσης κόντρα στην Τουρκική ομάδα της Μπεσίκτας.   

Η ξέφρενη πορεία της Αρκαδικής ομάδας στα προκριματικά του Europa League περνώντας τρείς προκριματικούς γύρους και αποκλείοντας αντίστοιχα την Φιλανδική Ροβανιέμι, την Γερμανική Μάιντζ και την Μακάμπι Τελ Αβίβ από το Ισραήλ έδωσαν την δυνατότητα στον Αστέρα να συνεχίσει το ποδοσφαιρικό του ταξίδι στα λαμπερά ευρωπαϊκά σαλόνια.

Ο Αστέρας Τρίπολης απέναντί του στην πρεμιέρα του στους ομίλους διασταυρώνεται με Τουρκική  Μπεσίκτας μια γνωστή ομάδα με συνεχείς παρουσίες στις μεγάλες  ευρωπαϊκές  διοργανώσεις . Μια ακριβή ομάδα με παίχτες παγκόσμιας κλάσης με έναν πολύ καλό και γνωστό προπονητή (Σλάβεν Μπίλιτς) και με πολύ κόσμο στο πλευρό της.

Το έργο των ποδοσφαιριστών του Στάικου Βεργέτη δεν θα είναι εύκολο κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα όπως η Μπεσίκτας και μάλιστα εκτός έδρας. Ο Αστέρας Τρίπολης θα πρέπει για 90 λεπτά να καταθέσει την ψυχή του στο χορτάρι και να παραμείνει συγκεντρωμένος.

Προπονητής και παίχτες ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα. Η δίψα για ευρωπαϊκή  διάκριση μεγάλη και ο Αστέρας θέλει να επαναλάβει κάτι από τα καλοκαιρινά παιχνίδια των προκριματικών τις διοργάνωσης  που θαύμασε όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα και τον έχουν φέρει έως εδώ.

Σε αυτό το ταξίδι  ο Αστέρας έχει στο πλευρό του και τον κόσμο του τους φίλαθλους του που έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα και βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα να παίρνει μέρος στις κορυφαίες  ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Άλλοι που ξεκίνησαν οδικός άλλοι που καταφτάνουν στην Κωνσταντινούπολη με αεροπλάνα θα δώσουν απόψε το βράδυ το δικό τους χρώμα στις κερκίδες του γηπέδου ‘’Κεμάλ Ατατούρκ’’ και με την φωνή τους αναμένεται να εμψυχώσουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της Αρκαδικής ομάδας.

Το πιο λαμπρό Αστέρι απόψε βάζει τα καλά του φορά το ευρωπαϊκό του κοστούμι και είναι έτοιμο να λάμψει  μέσα στην Πόλη και  να προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις στους φιλάθλους του .Καλή  επιτυχία Αστέρα !

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.