Θέλει να κρατήσει Μουνάφο και Τσιλιανίδη ο Αστέρας

Θέλει να κρατήσει Μουνάφο και Τσιλιανίδη ο Αστέρας

Μάιος 19, 2019 - 18:52
0 σχόλια

Μετά τους Καλτσά, Παπαδόπουλο και Τσιφτσή σειρά παίρνουν οι Μουνάφο και Τσιλιανίδης καθώς πρόθεση της διοίκησης είναι οι δύο ποδοσφαιριστές να ανανεώσουν την συνεργασία τους και να παραμείνουν στην Τρίπολη.

Ο σχεδιασμός του Αστέρα ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν είναι σε εξέλιξη και παρότι δεν έχει βρεθεί ακόμα ο αντικαταστάτης του Γιώργου Παράσχου στην τεχνική ηγεσία οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να τρέξουν τις εξελίξεις σχετικά με τις ανανεώσεις βασικών τους ποδοσφαιριστών.

Δύο από αυτούς είναι ο Χουάν Μουνάφο και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης με την πρόθεση της κιτρινομπλέ διοίκησης να είναι η ανανέωση της συνεργασίας και με τους δύο όντας σε αυτούς που θα έχουν ρόλο στην δημιουργία του νέου Αστέρα.

Από την πλευρά τους οι δύο ποδοσφαιριστές δεν έχουν ανοίξει ακόμα τα χαρτιά τους σχετικά με το μέλλον τους και μένει να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη των δύο αυτών υποθέσεων το επόμενο διάστημα.
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.