Θέλει Μπαράλες η Λαμία

Θέλει Μπαράλες η Λαμία

Ιούνιος 27, 2018 - 12:15
2 σχόλια

Την περίπτωση του Χερόνιμο Μπαράλες για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς φέρεται να εξετάζει η Λαμία όπως προκύπτει σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Αργεντινός επιθετικός μοιάζει αν θέλει να αποχωρήσει από την Χιμνάσια Λα Πλάτα, στην οποία φέτος αγωνίστηκε μόλις σε 8 παιχνίδια και όλα σαν αλλαγή και δίχως να σκοράρει κάποιο τέρμα.

Έτσι λοιπόν στόχος του Χερόνιμο Μπαράλες είναι να βρει και να αγωνιστεί την νέα σεζόν σε ομάδα στην οποία θα έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής με την Λαμία να αποτελεί μια τέτοια καλή περίπτωση η οποία τον έχει ψηλά στην λίστα της.

Ωστόσο ''αγκάθι'' για την Λαμία αποτελεί το γεγονός πως ο 31χρονός επιθετικός έχει υψηλό κασέ κάτι που σίγουρα δημιουργεί άλλα δεδομένα σχετικά με το μπάτζετ της ομάδας με τις δύο πλευρές πάντως να έχουν ξεκινήσει τις επαφές και να βρίσκονται σε επικοινωνία.

Ο Χερονιμο Μπαράλες αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης τη διετία 2013-2015 έχοντας 25 γκολ σε 64 συμμετοχές, ενώ τη σεζόν 2014-2015 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στη Super League με 17 τέρματα.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

@14:17 Κι εμένα με πόνεσε η messi μου από τα γέλια από τη μ@λ@κία που έγραψες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.