Θεία Λειτουργία για τους διαγωνιζόμενους μαθητές στην Τρίπολη

Θεία Λειτουργία για τους διαγωνιζόμενους μαθητές στην Τρίπολη

Μάιος 15, 2018 - 17:23
6 σχόλια

Εν όψει των Εξετάσεων όλων των βαθμίδων της Εκπαιδεύσεως, Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων, Λυκείων και Πανεπιστημίων, θα τελεσθή Αρχιερατική Θεία Λειτουργία εις τον Ιερόν Ναόν Αγίου Νεομάρτυρος Παύλου Τριπόλεως, την Κυριακή το πρωΐ της 20ης Μαΐου 2018, ώστε με τη φώτισι του Θεού τα διαγωνιζόμενα παιδιά μας να πορευθούν με επιτυχία στον δρόμο της γνώσεως, με εφόδιο την ευλογία της Εκκλησίας μας.

Προσκαλούνται ο φιλόχριστος Λαός μας, οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς των μαθητών και κυρίως η μαθητιώσα και σπουδάζουσα νεολαία μας για συμπροσευχή υπέρ της προόδου των νέων βλαστών μας που είναι και η ελπίδα του Γένους μας.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Ο κλεομενης δεν εχει καμια σχεση με την εκκλησια . Στα παγκαρια μονο 10 λεπτα και 20 λεπτα υπαρχουν μονο!Και κανενας δεν θα σε πιεσει να ριξεις λεφτα

Πολύ καλή κίνηση της εκκλησίας, αλλά είναι κρίμα και άδικο να κάνει διακρίσεις.... Για ποιον λόγο θα δώσει φώτιση μόνο στα παιδιά που θα γράψουν 18+, ενώ θα αφήσει εκτός φώτισης τα παιδιά που θα γράψουν γύρω στο 10; Δεν είναι άδικο αυτό; Να μας πουν με τι κριτήρια μοιράζεται η φώτιση και σε ποιους πάει. Δώστε ρε φώτιση σε ΌΛΑ τα παιδιά να μπουν πανεπιστήμιο και αφήστε τις διακρίσεις αν είναι ελληνοπούλα ή όχι, ή αν είναι κακοί μαθητές ή όχι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.