Θανατηφόρο τροχαίο στην Εθνική Οδό Τριπόλεως - Κορίνθου

Θανατηφόρο τροχαίο στην Εθνική Οδό Τριπόλεως - Κορίνθου

Μάιος 12, 2019 - 20:02
3 σχόλια

Σήμερα 12 Μαΐου 2019 και περίπου στις 19.00 σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Εθνική Οδό Τρίπολης Κορίνθου με θύμα ένα οδηγό μηχανής.

Σύμφωνα με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο οδηγός της μηχανής προσέκρουσε σε ΙΧ με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνά η τροχαία αυτοκινητοδρόμων.

(φωτογραφία αρχείου)


3 Σχόλια

Τι διερευνά η τροχαία?Αφού σήμερα σε όλο το μήκος της συγκεκριμένης εθνικής οδού οι μοτοσυκλέτες έτρεχαν σαν τρελές και είχαν κάνει το δρόμο πίστα,προσπερνούσαν από δεξιά από αριστερά,πέρναγαν ξυστά.Τροχαία πουθενά!Ερευνούν εκ των υστέρων από τα γραφεία???Οι νεκροί θα μπορούσαν να είναι πολύ περισσότεροι...

Αγαπητέ φίλε Κώστα. Ταπεινά καταθέτω την άποψή μου. Δηλαδή η αστυνομία πρέπει να μας πηγαίνει χεράκι,χεράκι ; Έχεις δίκιο ρε φίλε, από την άλλη θα λέγαμε ότι ζούμε με τον σουγιά στον σβέρκο ! Θέλουμε αστυνόμευση ; Το λέμε αστυνομοκρατία. Θέλουμε ελευθερία, απεξάρτηση ; Με το συγνώμη τα σκατώνουμε. είμαστε τελικά ώριμοι ; Μήπως τελικά φταίει η παιδεία ; Με προβληματίζει αυτό που γίνεται στους δρόμους. Αυτό, θέλει συζήτηση φίλε ! Όχι τι φόρεσε ο,η, τάδε στον γάμο του δείνα...Συμφωνείς ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.