Θανάσης Στάικος: Ψυχολογική τόνωση η νίκη μας στα Σπάτα (vid)

Θανάσης Στάικος: Ψυχολογική τόνωση η νίκη μας στα Σπάτα (vid)

Οκτώβριος 21, 2019 - 10:02
0 σχόλια

Ο Θανάσης Στάικος στάθηκε στην σημασία της νίκης της ομάδας του στα Σπάτα επί του Αήττητου κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης του αγώνα.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως ο προπονητής του Αήττητου Σπάτων Μάρκος Στεφανέλης υπέβαλε την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία μετά την ήττα της ομάδας του από το τριφύλλι της Τρίπολης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θανάσης Στάικος

Ερχόμασταν να παίξουμε στα Σπάτα με μια αρκετά καλή ομάδα όπως είναι ο Αήττητος και όπως έχει δείξει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος με πλάνο στο παιχνίδι της και με συγκεκριμένες κατευθύνσεις και μάλιστα ερχόμασταν να παίξουμε εδώ με πολλές απουσίες και μάλιστα οι δύο εξ' αυτών κομβικές για την ομάδα μας. Αν προσθέσουμε σε αυτά και το άσχημο αποτέλεσμα στην έδρα μας με τον Κιθαιρώνα Καπαραλέιου δημιούργησαν κατά την διάρκεια της εβδομάδας ένα σκηνικό πίεσης στο εσωτερικό της ομάδας.

Παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές μας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την νίκη που πέτυχαν.  Η αλήθεια είναι ότι δουλεύουμε από την αρχή της χρονιάς να παίζουμε ένα ορθολογικό ποδόσφαιρο που να ξεκινάει από την άμυνα μας και να μεταφέρουμε την μπάλα στην επίθεση για να φτιάξουμε τις φάσεις μας. Αυτό το έχουμε κάνει από την αρχή της χρονιάς αλλά δεν έχουμε πάρει τους βαθμούς που έπρεπε και μας δημιουργούσε πίεση.

Αυτό στο παιχνίδι με τον Αήττητο το παρουσιάσαμε ίσως για λίγα λεπτά στο πρώτο ημίχρονο αφού το γρήγορο γκολ που πετύχαμε άλλαξε τα δεδομένα και ο αντίπαλος αναγκαστικά βγήκε ψηλά για μας πιέσει με το πρώτο μέρος να κυλάει αρκετά ισορροπημένο.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε να διαχειριστούμε το προβάδισμα μας και ευτυχίσαμε σχετικά γρήγορα να πετύχουμε και ένα δεύτερο γκολ καθώς βρήκαμε ανοιχτό γήπεδο μιας και επιλέξαμε να περιμένουμε στο δικό μας μισό και να φεύγουμε με ταχύτητα στην κόντρα. Ίσως εδώ στα Σπάτα το ποδόσφαιρο να μας έδωσε κάποιους βαθμούς που μας στέρησε στα προηγούμενα παιχνίδια χωρίς να θέλω να μειώσω τον Αήττητο μιας και είναι ένας καλός και άξιος αντίπαλος. Για εμάς η νίκη αυτή είναι μια ψυχολογική τόνωση για τα παιδιά.

Ειδήσεις: 
Video: 

Αήττητος Σπάτων - Παναρκαδικός ΑΟ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.