Θα «βουλιάξει» η Αρκαδία με πάνω από 90% πληρότητα (video)

Θα «βουλιάξει» η Αρκαδία με πάνω από 90% πληρότητα (video)

Δεκέμβριος 22, 2014 - 13:20
1 σχόλια

Η ορεινή Αρκαδία πρωταγωνιστεί στην τουριστική κίνηση,καθώς παρατηρείται έντονη τουριστική κίνηση αλλά και υψηλή ζήτηση.Τα μηνύματα που λαμβάνει ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου είναι ενθαρρυντικά,εφόσον καταγράφεται μια πληρότητα που υπερβαίνει το 90%.

Το ίδιο,όμως, δεν συμβαίνει και με την περιοχή της πόλης της Τρίπολης, τόνισε ο Κωνσταντίνος Μαρινάκος, πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου, όπου τα πράγματα είναι πιο χλιαρά, καθώς αποτελεί δεύτερη ή ίσως και τρίτη επιλογή για τους επισκέπτες.

Η ορεινή Αρκαδία είναι ένας πολύ αγαπητός προορισμός στους Έλληνες,οπότε το ποσοστό των ταξιδιωτών που επιλέγει τους ορεινούς αρκαδικούς όγκους εμφανίζεται αυξημένο. Η Αρκαδία βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση, πολύ κοντά στην Αθήνα, και μπορεί να προσφέρει ένα δελεαστικό πακέτο στους επισκέπτες.

Και οι τιμές; «Οι τιμές κινούνται στα περυσινά επίπεδα και είναι πολύ προσιτές. Ένα στάνταρ δίκλινοδωμάτιο για τις χαμηλές κατηγορίες ξεκινά από 40 ευρώ και ανεβαίνει όσο ανεβαίνουν οι υπηρεσίες του καταλύματος, φτάνοντας και στα 150 ευρώ», ανέφερε ο κ. Μαρινάκος.

Οι προτιμήσειςκατάκύριο λόγο περιστρέφονταιγύρω από τα χωριά της Βυτίνας ,των Λαγκαδιών, της Στεμνίτσας, Δημητσάνας, αλλάλίγο-πολύ, λόγω της αυξημένηςζήτησης, όλα τα χωρά θα έχουν όφελος.

Επίσης, ο κ. Μαρινάκος μίλησε και για το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου, τονίζοντας:«Σίγουρα προσελκύει αρκετό κόσμο, και εφέτος που θα λειτουργήσει ελπίζουμε να βοηθήσουν οι κλιματικέςσυνθήκες, όπως έχει ανακοινωθεί,κοντά την Πρωτοχρονιά».

Αυτό είναι έναθετικό βήμα,καθώς στόχος είναι να επιμηκυνθεί η υψηλήζήτηση και στην υπόλοιπη σεζόν, έτσι ώστε τα καταλύματα να έχουν ένα προσδοκώμενο οικονομικό όφελος.

«Η Αρκαδία μπορεί να προσφέρει ένα δελεαστικό προϊόν,καθώς οι επιχειρήσεις έχουνεμπλουτίσει τις υπηρεσίες τους,κάνοντας το προϊόν απόλυτα ανταγωνιστικό», είναι η πεποίθηση του προέδρου του οργανισμού.

Ο κ. Μαρινάκος επίσης απάντησε και σε ερώτησή μας σχετικά με τον χώρο ο οποίος θα στεγάσει τον ΤΟΠ, αναφέροντας ότι έχει αλλάξει λίγο το σκηνικό, το οποίοήθελε με απόφαση του ΔημοτικούΣυμβουλίου να δοθεί κάποιος χώρος στο παλιόδημαρχείο της Τρίπολης. Τώρα τα σχέδια δείχνουν ότι ο οργανισμός θα στεγασθεί στο χωριό Κάψια και συγκεκριμένα στο πρώην δημοτικό σχολείο, δωρεά του Ανδρέα Συγγρού.

Video: 

ArcadiaPortal.gr 90% η πληρότητα στην ορεινή Αρκαδία


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Κλεισανε τον ΕΟΤ πουλησανε τα ακινητα του και τωρα ΘΑ βρουν που θα στεγαστει ο....ΤΟΠ Τουριστικος Οργανισμος Πελ/σου. Αυτο λεγετε τουριστικη πολιτικη και κοκορευεται η Ολγα για τουριστικες επιτυχιες και για τουριστικο...αεροδρομιο στην Τριπολη. Τελειωασαν πλεον τα ψεμματα και οι παραμυθαδες.Εφτασε η ωρα της οργης. Η γορτυνια εχει καποια πληροτητα σε κλεισιματα για τα Χριστουγεννα,αλλα ελαχιστες κρατησεις για την Πρωτοχρονια.Αφου δεν εγκρινει ο Χαρδουβελης το δωρο των εορτων διοτι κινδυνευει η χωρα να ...στεγνωξει απο ευρω........ Ενας μηνας εμεινε,υπομονη

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.