Θα πει το «ύπαγε οπίσω, ΠαΣοΚ» η Φώφη Γεννηματά;

Θα πει το «ύπαγε οπίσω, ΠαΣοΚ» η Φώφη Γεννηματά;

Σεπτέμβριος 03, 2019 - 11:11
0 σχόλια

Στη Χαριλάου Τρικούπη επικρατεί ενόχληση τόσο για την παρέμβαση του Παύλου Γερουλάνου και κυρίως του Νίκου Παπανδρέου, που με άρθρο του στο «Βήμα της Κυριακής» ζήτησε την επιστροφή στο ΠαΣοΚ. Ωστόσο οι τόνοι κρατούνται, προς το παρόν, χαμηλά, λέει το in.gr.

Οι συνεργάτες της κυρίας Γεννηματά εκτιμούν ότι η παρέμβαση του Νίκου Παπανδρέου δεν σχετίζεται με τον Γιώργο Παπανδρέου και δεν ήταν σε γνώση του. Θεωρούν λοιπόν ότι το σκοινί δεν θα τραβηχθεί. Και σημειώνουν ότι στον χορό της επιστροφής στο ΠαΣοΚ αλλά και της ανάγκης να τηρηθούν κατά γράμμα οι καταστατικές προβλέψεις δεν έχει εισέλθει ο Νίκος Ανδρουλάκης, η παρέμβαση του οποίου αναμένεται με ενδιαφέρον.

Σε κάθε περίπτωση στο εσωτερικό του ΠαΣοΚ και του ΚΙΝΑΛ επικρατεί κινητικότητα. Μένει να δούμε αν οι διαφορές που υπάρχουν θα επιλυθούν διά της συνεννόησης ή θα αρχίσει ένας νέος εσωκομματικός πόλεμος.

Ο «ΒΗΜΑτοδότης» αναφέρει:

Θα σηκώσει η Φώφη Γεννηματά το γάντι της επιστροφής στο ΠαΣοΚ και της τήρησης των προβλέψεων του καταστατικού του, με εκλογή του προέδρου του από τα μέλη και τους φίλους του κόμματος; Το βέβαιο είναι ότι στην αποψινή της ομιλία στην εκδήλωση για την 3η Σεπτεμβρίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα, η κυρία Γεννηματά θα ζητήσει από το ΠαΣοΚ να κάνει ένα βήμα πίσω προς όφελος του Κινήματος Αλλαγής. Στη Χαριλάου Τρικούπη επικρατεί ενόχληση τόσο για την παρέμβαση του Παύλου Γερουλάνου και κυρίως του Νίκου Παπανδρέου, που με άρθρο του στο «Βήμα της Κυριακής» ζήτησε την επιστροφή στο ΠαΣοΚ. Ωστόσο οι τόνοι κρατούνται, προς το παρόν, χαμηλά. Οι συνεργάτες της κυρίας Γεννηματά εκτιμούν ότι η παρέμβαση του Νίκου Παπανδρέου δεν σχετίζεται με τον Γιώργο Παπανδρέου και δεν ήταν σε γνώση του. Θεωρούν λοιπόν ότι το σκοινί δεν θα τραβηχθεί. Και σημειώνουν ότι στον χορό της επιστροφής στο ΠαΣοΚ αλλά και της ανάγκης να τηρηθούν κατά γράμμα οι καταστατικές προβλέψεις δεν έχει εισέλθει ο Νίκος Ανδρουλάκης, η παρέμβαση του οποίου αναμένεται με ενδιαφέρον. Σε κάθε περίπτωση στο εσωτερικό του ΠαΣοΚ και του ΚΙΝΑΛ επικρατεί κινητικότητα. Μένει να δούμε αν οι διαφορές που υπάρχουν θα επιλυθούν διά της συνεννόησης ή θα αρχίσει ένας νέος εσωκομματικός πόλεμος.

Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.