«Θα καταψηφίσουμε την απόπειρα απαξίωσης του ΠαΠελ»

«Θα καταψηφίσουμε την απόπειρα απαξίωσης του ΠαΠελ»

Απρίλιος 10, 2019 - 12:50
3 σχόλια

Δήλωση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, Βουλευτή Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την απαξίωση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου:

«Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ιδρύθηκε το 2002 από την Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με έδρα την Τρίπολη.

Κανείς μέχρι σήμερα δεν προσπάθησε να το υποβαθμίσει.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σήμερα για πρώτη φορά, απαξιώνει την έδρα του Πανεπιστημίου με τη μεταφορά Τμημάτων.

Την ευθύνη για την απαξίωση φέρει αποκλειστικά ο ΣΥΡΙΖΑ και όσοι υποστηρίζουν την πολιτική του, κρυφά και φανερά!

Η παράταξή μας θα καταψηφίσει στη Βουλή αυτή την απόπειρα.»

Δελτίο Τύπου


3 Σχόλια

Κε βουλευτά να καταψηφίσεις αυτό το κατάπτυστο νομοσχέδιο. Απλά σου θυμίζω πως όταν το 2002 ιδύθηκε το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, αρχικά ειχε στο σχεδιασμό του 6 τμήματα για την Τρίπολη. Φυσικά δεν έγιναν ποτέ παρά μόνο 3 τμήματα τα οποία εσεις ως κυβένηση τα κάνατε δύο. Την σκητάλη τώρα πήρε ο Σύριζα και ως καλός μαθητής συνεχίζει τον αφανισμό της Τρίπολης. Μην ξεχνιόμαστε. Από υποσχέσεις έχει πλουσιες η Τρίποληέχει χορτάσει, ενώ πεθαίνει....

Πολύ σωστός!!!!!Τι έχεις να πεις γιαυτό Οδυσσέα????βουτηγμένη μέσα στα @@τα είσαστε όλη, μηδενός εξερουμενου !!!Ντροπή σε όλους σας!

@14:49 Το "εξερουμένου" από το ρήμα "ξέρω" βγαίνει; Ουστ ρε ούγγανε. Μάθετε ελληνικά πρώτα ρε τουρκόγυφτοι και μετά να έχετε τα μούτρα να γράφετε ουραγκοτάνγκοι!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.