Θα κάνουν Τρίπολη το Περιστέρι

Θα κάνουν Τρίπολη το Περιστέρι

Οκτώβριος 12, 2017 - 18:10
8 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης το απόγευμα του Σαββάτου (14/10, 17:15) θα αντιμετωπίσει στο Περιστέρι τον Ατρόμητο για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League σε ένα παιχνίδι όπου πάντα έχει την μορφή και τον χαρακτήρα του ντέρμπι.

Η αρκαδική ομάδα δεν θα αγωνιστεί μόνη της κόντρα στον Ατρόμητο αφού στις κερκίδες του Δημοτικού γηπέδου Περιστερίου αναμένεται να βρεθούν φίλαθλοι του Αστέρα που θα ταξιδέψουν από την Τρίπολη αλλά και από περιοχές της Αθήνας.

Η ανοδική πορεία των τελευταίων αγωνιστικών και η εικόνα της μεταμόρφωσης της ομάδας με πιο μεγάλη στιγμή την νίκη επί της ΑΕΚ πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος έχουν ανεβάσει τον ενθουσιασμό των φιλάθλων που θέλουν να βρεθούν κοντά και να σταθούν στο πλευρό του Σάββα Παντελίδη και των ποδοσφαιριστών του για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (14/10) πούλμαν με φιλάθλους του Αστέρα θα ξεκινήσουν από την πλατεία Κολοκοτρώνη με προορισμό το Περιστέρι με την τιμή να είναι στα 10 ευρώ (για περισσότερες πληροφορίες Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 19:00 με 22:00 στα γραφεία του συνδέσμου των Tigers).

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Χεσμενοι; Τι ειναι αυτο; ΑΡΚΑΔΕΣ ειμαστε , δεν ειμαστε κοτες σαν εσενα...

Τι κομπλεξ ειναι αυτο ρε ανωνυμε, παντου σχολιαζεις.. Ποσα σπυρακια εχεις λογω του Αστερα ; ΒΛΑΚΑ!

ρε σεις τι τσακωνωσαστε? η καλυτερη λυση να σας πω εγω ποια ειναι,μετα το τελος του παιχνιδιου να γυρισουν οσοι πανε αθηνα μεσω καλαματας,να αγορασουν ενα μαντηλι,ετσι να εχουν να κλαινε με ενα μαντηλι καλαματιανο !!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχα ,δε μου λετε ρε παλικαρια της φακης,θα εισαστε καμια 20-30 ατομα στην αθηνα? μη σμπωχνεστε βρε θα χωρεσετε ολοι

Χάχα.... ΤΑ, ΜΠΑΚΑΚΙΑ τα μη κομπλεξικα..τριπολη ταχ α κ ξερό ψωμί.... Αλλά, λέει το αφεντικό σας στο δικαστήριο το αθλητικό...

Προσοχή μη σας πατήσει με την τακούνα η ψηλομύτα σύζυγος.. Τόσο αγώνα κάνετε μωρέ, να τρώτε κάτι.....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.