Θα κάνουμε αποκομιδή όμως που θα τα αποθέτουμε;

Θα κάνουμε αποκομιδή όμως που θα τα αποθέτουμε;

Ιούλιος 02, 2011 - 18:44
3 σχόλια

-Προ αδιεξόδου ο Δήμος Τρίπολης στο θέμα των απορριμμάτων
-Ν. Δελφάκης : η ευθύνη είναι ,όχι μόνο τώρα αλλά πάντα ήταν, της περιφέρειας και όχι του  Δήμου

 

  Το θέμα των απορριμμάτων και της εναπόθεσής τους καλείται ν αντιμετωπίσει η δημοτική αρχή της Τρίπολης δεδομένης της κινητοποίησης  των κατοίκων της περιοχής Φιλικών για τον αποκλεισμό της χωματερής στο Πλάτωμα.«θα αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα που είχε αντιμετωπίσει ο Δήμος και παλιότερα» ανέφερε ο Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης  αποφεύγοντας να μιλήσει με λεπτομέρειες και να κατονομάσει τα προβλήματα που θα προκύψουν. Θεωρώντας πως η νέα δημοτική αρχή πράττει όλα εκείνα που κυρίως μπορεί ,

ο 1ος πολίτης αναφέρθηκε τόσο στην ανακύκλωση όσο και στην σύμβαση που θα συνάψει ο Δήμος μετά από απόφαση του Δ.Σ με ιδιώτη για την αποκομιδή στο διευρυμένο Δήμο. Η σύμβαση θεωρείτε αναγκαία αφού οι δήμοι που συνενώθηκαν δεν διέθεταν υπηρεσία καθαριότητας με αποτέλεσμα σήμερα ο Καλλικρατικός Δήμος να αδυνατεί να φέρει εις πέρας με επιτυχία το έργο της αποκομιδής. Η θετική αυτή εξέλιξη ωστόσο χάνει μέρος της αξίας της αφού από την Τρίτη ο Δήμος δεν θα διαθέτει χώρο απόθεσης των απορριμμάτων. Ακόμα όμως κι αν η κινητοποίηση των κατοίκων είναι ολιγόωρη (δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί) κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πως το Πρωτοδικείο της Τρίπολης θ απορρίψει τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει οι κάτοικοι και ο Σύλλογος, μέτρα τα οποία συζητούνται στις 8 Ιουλίου. «Πράγματι θα έχουμε πρόβλημα» θα πει και ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Δελφάκης για να σημειώσει όμως πως «η ευθύνη ανήκει στην Περιφέρεια . και δεν μιλώ για την νέα αιρετή περιφέρεια αλλά και για τις προηγούμενες . Έγιναν βήματα αλλά δεν κατόρθωσαν οι Γενικοί γραμματείς να επιλέξουν τον χώρο για την οριστική λύση την οποίαν έλεγαν πως είχαν».
 

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/2e9mmKK2flA


3 Σχόλια

ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΡΕ ΔΕΛΦΑΚΗ?ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΛΕΣ Ο ΑΛΕΚΟΣ??

Τα μάτια μου μι καιν, γιατ΄είμαι μανικέν! Ο Ντέλος Μοντέλος αυτοπροσώπως!

πανε αρκετα χρονια εκει στον κεντρικο δρομο διπλα απο του βενετσανοπουλου.στηθηκα και ακουσα τον προεκλογικο λογο του εν λογω κυριου.μεταξυ αλλων ακουσα οτι τα νεοδμητα τοτε περιβοητα πεζοδρομια θυμιζαν τα κυματα του δουναβεως.τωρα περπατωντας στην πλατεια του αρεως συναντω παλι τα κυματα.τοτε θα φτιαχναμε τα σκουπιδια.τωρα παλι τρεχουμε για τα σκουπιδια.ανοιξα την ιστοσελιδα και ειδα το ιδιο προσωπο να κανει κριτικη.το μονο που μου εμεινε απο τοτε ειναι το δεντρακι που εχω στο μπαλκονι μου απο τα σπορια που μου εδωσαν για να φυτεψω.τιποτα αλλο.εδω που τα λεμε δεν περιμενα και τιπολτα.απλως ηλπιζα για να ζω.ζω τελικα μια συνεχη κωλοτουμπα ορισμενων.δεν μπορω να τους πιασω πουθενα γιατι ζαλιζομαι.