«Θα είμαι ο Βαγγέλης που ξέρετε, πάντα δίπλα σας...»

«Θα είμαι ο Βαγγέλης που ξέρετε, πάντα δίπλα σας...»

Σεπτέμβριος 04, 2019 - 18:19
0 σχόλια

Τελευταία παρουσία σε εκδήλωση με την θεσμική ιδιότητα του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας στο κεφαλοχώρι της Μαντινείας, στο Ζευγολατιό της ΔΕ Κορυθίου Δ.Τρίπολης στη γιορτή κρασιού, στη γιορτή του μοσχοφίλερου, που αποτελεί τη ναυαρχίδα της αγροτικής παραγωγής μας.

Το μοσχοφίλερο είναι μία από τις ποικιλίες που εκπροσωπεί το κρασί σε όλον τον κόσμο και εμείς ως Περιφερειακή Αρχή προσπαθήσαμε να είμαστε κοντά τους αγρότες και να αναδείξουμε το προϊόν, να το κάνουμε γνωστό.

Παράλληλα με τις εκδηλώσεις αυτές διασκεδάζουμε και χρωματίζουμε τον άχρωμο καμβά της ζωής μας ενώ διατηρούμε τις παραδόσεις και τον πολιτισμό μας.

Για εμάς αυτές οι εκδηλώσεις δεν είναι πανηγύρια αλλά η παράδοσή μας που αποτελεί το οξυγόνο της φυλής μας και θα πρέπει να κάνουμε ένα κίνημα να διατηρηθεί το γνήσιο δημοτικό τραγούδι.

Όταν βρίσκομαι στο Ζευγολατιό η συγκίνηση και η χαρά μου είναι μεγάλη γιατί έλκω την καταγωγή μου από την πλευρά της γιαγιάς μου (από πλευράς της μητέρας μου) και θέλω από εδώ να ευχαριστήσω όλους τους Αρκάδες που μας στήριξαν και μας έδωσαν ένα 70% ως παράταξη αλλά και τους 13χιλιάδες που στήριξαν εμένα προσωπικά καθώς και όσους δεν με ψήφισαν αλλά μου δείχνουν την εκτίμησή τους σε κάθε ευκαιρία.

Χαίρομαι γιατί ο ηλεκτροφωτισμός του κόμβου του Ζευγολατιού ολοκληρώθηκε ενώ θα ξεκινήσει ο δρόμος Νιχώρι-Ζευγολατιό- δέλτα Κακoυρίου καθώς και το αποστραγγιστικό του Ζευγολατιού για αντιμετώπιση των επειγόντων προβλημάτων εν όψει Χειμώνα, μετά από επιτόπια αυτοψία που είχα κάνει μαζί με τους κατοίκους. Επίσης ολοκληρώθηκε η μελέτη της συνολικής και οριστικής αντιμετώπισης του προβλήματος της ευρύτερης περιοχής και απαιτείται πλέον η χρηματοδότηση από την νυν περιφερειακή αρχή.

Εγώ θα είμαι ο Βαγγέλης που ξέρετε, πάντα δίπλα σας και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλό του τόπου μας.

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.